Dima Trofim, eliminat de la Vocea României

10 noiembrie 2017 21:12   Vedete românești
Ultima actualizare:

Actorul Dima Trofim, din serialul Pariu cu viața, a fost eliminat de către Smiley, în urma duelului cu Ioana Barbă.

Dima Trofim și Ioana Barbă au interpretat piesa "Somebody that i used to know". Cei doi au purtat costume similare și au uimit tot publicul prin apariția lor. După ce au cântat, fiecare jurat și-a spus părerea cu privire la prestația celor doi. Prima care și-a spus cuvântul a fost Loredana.

„Un moment impecabil, foarte frumos construit. De la costume la voci și coregrafie. E greu să spun cine mi-a plăcut mai mult. La Dima se observă că are ore de filmări și știe să își controleze emoțiile”, a declarat artista.

„Începutul și finalul la voi a fost scârțâit. M-a impresionat Dima că a putut duce până la sfârșit starea chiar și după ce s-au stins aplauzele. Am apreciat asta”, și-a spus cuvântul juratul Adrian Despot.

„Mi s-a părut că Dima a fost bine pe părțile înalte, dar vocea Oanei a fost mai prezentă”, a completat Tudor Chirilă.

În final, antrenorul celor doi, Smiley a fost cel care a ales. „Dima ești un artist mișto. Îmi placi mult. În cazul vostru, fix momentul ăsta a fost definitoriu, nu am avut nicio prejudecată. Voi merge mai departe cu... Ioana”, a declarat Smiley.

La final, jurații ar fi putut alege să îl ia pe Dima în echipele lor, însă niciunul dintre aceștia nu a făcut-o. Dima a spus că se simte bine, deși își dorea foarte mult să meargă mai departe în concurs.

Mai multe