Dima Trofim, surpriza de la audiţiile "Vocea". Cum l-a convins Smiley să vină în echipa lui

29 septembrie 2017 22:00   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cântăreţul care a furat inimile a sute de adolescente Dima Trofim, fost component al trupei-fenomen LaLa Band, se întoarce în lumina reflectoarelor. De data această nu joacă într-un serial, ci urcă pe scena emisiunii "Vocea României" pentru a câştiga aprecierea juraţilor şi a publicului.

Vineri, 29 septembrie, Dima Trofim a urcat pe scenă, aflat în spatele unui paravan mov. Loredana şi Smiley au fost impresionaţi de prestaţia lui Dima, care a cântat piesa "Fairytale", a lui Alexander Rybak, şi şi-au întros scaunele. Imediat, ei l-au recunoscut pe Dima şi s-au arătat plăcut surprinşi să îl vadă. Singurul care a ezitat a fost Adi Despot, care a recunoscut, mai încet: "Nu ştiu cine e....". 

Dima a recunoscut că are mari emoţii: "Am venit şi eu la Vocea, să văd cum e", a spus el şi le-a arătat că îi tremură mâinile. 

Loredana l-a felicitat pe concurent: "Am fost fascinata de timbrul tau si iti multumesc foarte mult pentru aceasta prestatie. Pentru mine esti o inspiratie!". 

Smiley s-a folosit de asul din mânecă pentru a-l convinge pe Dima să vină în echipa sa: colaborările de succes cu Sore şi Liviu Teodorescu, şi ei foşti membrii ai Lala Band. El chiar i-a promis concurentului că îl va ajuta şi pe viitor, nu numai pe parcursul emisiunii. "De ce nu faci pasul evident? Lasă-mă să te ajut să nu calci strâmb. Acum începe viitorul tău. Contează ce faci în timpul Vocii şi contează şi cu cine", i-a spus Smiley lui Dima, cu un uşor gest care ar fi dat de înţeles că Loredana nu e deloc cea potrivită pentru el. 

Dima a dezvăluit că i-a fost mai greu să revină pe scenă după ce Lala Band s-a destrămat şi, într-un final, a decis să se alăture echipei lui Smiley. 

Mai multe