Din cauza ei a divorţat Roxana Ciuhulescu de primul soţ

10 octombrie 2018 22:11   Vedete românești
Ultima actualizare:

Au divorţat în 2017, însă acum sunt fericiţi cu partenerii lor de viaţă. Roxana Ciuhulescu s-a măritat duminică cu fostul preşedinte al Comisiei de Off-Road, Silviu Bulugioiu, iar primul ei soţ, Mihai Ivănescu, s-a cuplat cu o superbă ”gheişă”. Surse din anturajul celor doi spun că japoneza este cea cu care ar fi înşelat-o pe Ciuhulescu chiar de ziua ei, în 2016.

Nimeni nu se aştepta să se întâmple atât de repede. La două zile de la cea mai elegantă nuntă din showbiz, care a avut-o protagonistă pe Roxana Ciuhulescu, valul de mister s-a ridicat. Deşi timp de doi ani a ţinut ascuns motivul pentru care în vara lui 2017 a divorţat de Mihai Ivănescu, Click! a aflat adevăratul motiv şi îţi prezintă firul evenimentelor. Marţi seară, la fix două zile de la nunta vedetei tv, fostul soţ, Mihai Ivănescu, a luat parte la evenimentul de lansare a noului model Jeep Wrangler. 

În calitate de patron al unor showroom-uri de autoturisme de lux şi mare amator de cai putere, Ivănescu n-a lipsit de la eveniment. Afaceristul a venit însoţit de o brunetă înaltă, cu ochii oblici, îmbrăcată elegant, cu o fustă neagră şi o jachetă roz. 

Deşi statutul de bărbat liber i-ar fi permis să o ţină de mână ori să o sărute, iată că Ivănescu a fost zgârcit cu gesturile şi a ţinut-o la distanţă pe japoneză, dând impresia celor din jur că femeia poate fi o cunoştinţă sau o parteneră de business. Au stat la eveniment o jumătate de oră, apoi s-au pregătit să plece, însă au încercat să recurgă la o schemă pentru a nu da de bănuit că au venit împreună. În primul rând, acesta şi-a parcat Range Rover-ul la o distanţă destul de mare faţă de locaţie, apoi japoneza a plecat prima spre maşină, în timp ce fostul soţ al Roxanei a mai stat la taclale. 

După cinci minute, a plecat şi el spre autoturism, iar înainte s-a asigurat că nu este urmărit. Împreună au plecat spre vila din Pipera, acolo unde a domicilat cu fosta nevastă, Roxana Ciuhulescu. Un comportament ciudat pentru un bărbat liber care nu ar avea nimic de ascuns, însă motivul a ieşit la iveală.

Se pare că personajul exotic misterios cu care s-a afişat este cel care a zdruncinat din temelii căsnicia Roxanei Ciuhulescu. ”Această femeie este o japoneză pe care Ivănescu a agăţat-o chiar de ziua Roxanei Ciuhulescu şi apoi a adus-o în România. Acum doi ani, mai precis în 2016, pe 23 noiembrie, când Roxana împlinea 38 de ani, Mihai a anunţat-o că pleacă în Japonia. Ei i s-a părut ciudat şi deplasat gestul, apoi a aflat şi motivul. După ce au divorţat, gheişa s-a instalat în vila din Pipera, însă ciudat este că el o ţine ascunsă. La un moment dat, o vecină a văzut-o pe această femeie încălţată cu cizmele Roxanei”, a povestit pentru Click! o sursă din Pipera care îi cunoaşte foarte bine pe cei doi foşti soţi.

Roxana Ciuhulescu s-a recăsătorit duminică

Roxana Ciuhulescu şi-a refăcut şi ea viaţa! Duminica trecută, vedeta a îmbrăcat din nou rochia de mireasă şi şi-a botezat băieţelul pe care îl are din relaţia cu noul ei soţ, Silviu Bulugioiu. Pentru că şi-a dorit să fie o zi specială, fosta prezentatoare tv a petrecut ore întregi la coafor, de unde a ieşit cu părul mai lung, vopsit în nuanţe de blond şi gri şi prins într-un coc sofisticat de mireasă. “E greu de gestionat faptul că Roxana este persoană publică şi eu încerc pe cât posibil să nu fiu. Datorită dragostei pe care i-o port încerc să mă obişnuiesc cu asta. Le mulţumim celor care ne-au adus împreună, pentru că am avut şansa să ne cunoaştem”, a spus mirele emoţionat înainte de a păşi în faţa altarului de la Biserica cu Sfinţi.

Mai multe