Din cauza silicoanelor, nici cămaşa nu i se mai închide!

16 decembrie 2015 12:32   Vedete românești
Ultima actualizare:

Antonia atrage din ce în ce mai mult atenţia de când s-a "tunat". Artista a optat pentru implant mamar cu silicon, iar operaţia estetică i-a dat mai multă încredere în ea. Marţi seara, la gala premiilor revistei "Elle", cântăreaţa a afişat o ţinută fără decolteu, însă din cauza unui nasture buclucaş, vedeta a fost nevoită să fie mult mai atentă la cămaşa care nu prea voia să stea la locul ei.

Antonia (26 de ani) a intrat în rândul vedetelor autohtone care au trecut pe la medicul estetician pentru a-şi ajusta dimensiunile bustului, iar de când a făcut acest lucru toate privirile sunt aţintite asupra noilor ei sâni. Aşa s-a întâmplat şi marţi seara când artista a venit la un eveniment monden la braţul iubitului ei Alex Velea. Cântăreaţa a purtat o cămaşă albă, pe care abia a putut să o închidă în zona bustului. Se pare că artista nu şi-a schimbat complet garderoba de când a optat pentru implanturi, însă va fi nevoită să recurgă la acest lucru.

Antonia a luat hotărârea de a-şi pune silicoane la opt luni de când l-a adus pe lume pe Dominic. Implanturile sunt de mărime medie, astfel că iniţial mulţi dintre admiratorii ei nu au observat că artista şi-a făcut modificări.

Mai multe