Din ce face bani Anamaria Prodan chiar și în vacanțe

4 iulie 2018 20:46   Vedete românești
Ultima actualizare:

Anamaria Prodan a mărturisit că în cadrul vacanțelor ea face cei mai mulți bani, dat fiind faptul că atunci merg cel mai bine transferurile. În cadrul aceluiași interviu tv, vedeta a explicat faptul că ea nu ar putea merge într-o vacanță fără familia sau prietenii ei deoarece s-ar simți foarte singură.

Anamaria Prodan a explicat că în vacanțe ea are cel mai mare randament la afaceri, iar dacă nu merge cineva cu ea în vacanțe, nu se poate relaxa și bucura de timpul liber.

“În vacanță fac cei mai mulți bani, atunci merg transferurile. Nu se poate altfel. Eu nu pot să merg singură în vacanță, dacă nu aud câinii că latră și copiii că se aleargă nu e bine. Dacă nu e cineva lângă mine, fac infarct. Marea îmi place cel mai mult, dar nu le am pe astea să mă dezbrac, chiar dacă mai postez poze în costum de baie. Eu stau la locul meu, retrasă când stau la plajă. Cu cortul, niciodată, toți s-au rugat de mine, dar nu o să se mai întâmple prea curând. N-am mai putut să merg din cauza durerii de spate”,  a mărturisit Anamaria Prodan în cadrul unei emisiuni tv.

Mai multe