Din nou probleme în cuplu? Ghenea se plânge de singurătate

21 ianuarie 2018 19:38   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nu este pentru prima dată când Mădălina Ghenea (29 de ani) lansează mesaje cu subînțeles pe rețelele sociale. A mai făcut-o în noiembrie 2017, atunci când relația ei cu omul de afaceri Matei Stratan a fost zdruncinată serios de neînțelegeri.

“Nu m-ai înşelat doar pe mine, ne-ai înşelat pe noi. Nu mi-ai frânt doar mie inima, ne-ai distrus viitorul”, a scris Mădălina la vremea aceea, după care a șters mesajul. Cei doi s-au tot împăcat, s-au tot certat, așa că nimeni nu mai știe cu certitudine în ce ape se scaldă amorul lor. Iată că deunăzi superba actriță și-a pus fanii pe gânduri, după ce, în ultima vreme, s-a tot plâns de singurătate.

“Doar noi două”, a scris Mădălina pe Instagram, în dreptul unei fotografii în care își adormea fetița. Dar asta nu e tot, căci diva a mai punctat cu un mesaj în engleză, care tradus ar suna cam așa: “Viața mea este precum o comedie romantică, numai că nu există romantism și sunt doar eu, râzând la propriile glume”. Fanii au încercat să-i ridice moralul și să-i spună că o femeie ca ea merită dragoste și atenție. Mădălina și Matei au împreună o fiică, născută în aprilie 2017, pe care au numit-o Charlotte. 

Mai multe