Direcția 5, colaborare de senzație pentru următorul concert! FOTO VIDEO

27 iulie 2015 13:00   Vedete românești
Ultima actualizare:

Direcția 5 prezintă un concert extraordinar intitulat "Direcția 5 Simphony, TE IUBESC", care va fi susținut pe 20 noiembrie, la Sala Palatului, din Capitală.Trupa va cânta împreună cu Orchestra Simfonică București.

În cadrul acestui eveniment inedit, băieții de la Direcția 5 își lansează noul album "TE IUBESC". Publicul se va bucura de melodii noi, dar și de hiturile care au consacrat trupa, de-a lungul anilor.

Ne dăm întâlnire pe 20 noiembrie cu instrumentiștii din Orchestra Simfonică București pentru a crea o atmosferă emoționantă pe frontiera muzicii clasice cu muzica pop rock, ceva nou pentru noi și pentru publicul nostru", a declarat Marian Ionescu, liderul trupei Direcția 5.

Cel mai nou single al trupei

Muzica formației este generată de dragostea dintre un băiat și o fată, cu toate etapele prin care trec cei doi. Aceasta va putea fi ascultată cu acorduri noi la Sala Palatului. Marian Ionescu a dezvăluit că: „Această întâlnire pe care o dăm cu sonoritatea unei orchestre simfonice era cumva previzibilă și publicul nostru o aștepta”.

Repertoriul este ales cu grijă astfel încât publicul va putea traversa momente importante, din 1991 până în 2015. Liderul trupei a mai precizat că: „Noi comentăm albumul ca fiind o reușită și da, de 10 orie ne place mult ce am reușit să înregistrăm în intervalul 2014-2015”.

Cât vor costa biletele

Organizatorii evenimentului, Vreau Bilet, pun la dispoziție în perioada 24 iulie-7 august, celor care cumpără două bilete VIP la concertul "Direcția 5 Symphony, TE IUBESC"- un album de success al trupei. Biletele se pot achiziționa online (www.vreaubilet.ro) , de la Casa de Bilete a Sălii Palatului și de la standul de bilete VreauBilet, în Unirea Shopping Center. Biletele pot fi achiziționate și în patru rate, fără dobândă, cu cardul Avantaj.

Prețurile biletelor sunt următoarele:

  • VIP: 160 de lei
  • Categoria 1: 130 de lei
  • Categoria 2: 100 de lei
  • Categoria 3: 80 de lei
  • Categoria 4:60 de lei
Mai multe