Discuția emoționantă purtată de Cristi Mitrea cu fiul lui: «Spune-mi, de ce ești nefericit?»

27 septembrie 2018 23:32   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cristi Mitrea și micuțul lui și al Andreei Mantea, David, au avut parte de o discuție „de oameni mari”, așa cum însuși mândrul tătic a anunțat pe rețelele de socializare. Se pare că cel mic l-a anunțat pe tatăl lui că îi lipsește „fericirea”, după care a urmat un întreg dialog emoționant care a „topit” inimile internauților. Cauza nefericirii micuțului ar fi, din câte a dat de înțeles, o fată care nu-i împărtășește sentimentele de iubire.

„Spune-mi, de ce ești nefericit? Ai spus că ești nefericit. Cu ce să te ajut? Care este nefericirea ta? Să te fac fericit... Păi de ce nu ești fericit, iubitul meu?”, l-a întrebat Cristi pe micuțul David. „Nu știu”, a răspuns cel mic. „Nu știi? Nu îți dai seama? Ce îți lipsește? Omul e nefericit când îi lipsește ceva”, i-a mai spus Mitrea. „Îmi lipsește o fericire”, i-a explicat micuțul.

„Îți lipsește o fericire? Dar fericirea asta crezi că are un nume? Păi și cum o cheamă pe fericirea asta?”, a încercat luptătorul de MMA să-l determine pe fiul lui să vorbească. „Da. Iubire”, a mărturisit David. „Cum, cum? Iubire? Dumnezeule...Și mai departe? Către cine se îndreaptă această iubire? Spune-mi cine e domnișoara în cauză și o să ne descurcăm, o să vină fericirea și pe drumul tău. Vrei să vin la grădiniță să vorbesc cu ea? Trebuie? Hai la tata în brațe să vorbim ca oamenii mari. E mai mare ca tine? Te ignoră? te place? V-ați pupat?”, a întrebat Cristi Mitrea curios. „Îhî”, a răspuns David, vădit trist.

„V-ați pupat? Și atunci de ce ai mutra asta? de ce nu ești fericit dacă te-ai pupat? înseamnă că și ea te-a pupat, înseamnă că e reciproc, înseamnă că împărtășește aceleași sentimente, înseamnă că există ceea ce tu spui că lipsește: iubire. Și atunci de ce simți tu că nu există?”, i-a mai spus Cristi Mitrea băiețelului. Cel mic părea foarte supărat însă și și-a anunțat tăticul că vor lua o pauză de la discuție, deoarece începeau desenele lui preferate. 

Mai multe