Divorţul, fabrică de bani. Uite ce maşină şi-a tras Maria Constantin!

17 octombrie 2017 19:06   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cântăreaţa de muzică populară Maria Constantin poate spune că a luat cea mai “profitabilă” decizie atunci când s-a despărţit de Marcel Toader. Expunerea media i-a umplut agenda de concerte, aşa că din banii strânşi şi-a cumpărat o maşină, s-a înscris la facultate şi urmează ­să-şi ia şi casă. Click! a surprins-o cu noua “bijuterie”, roşie ca focul.

Toţi au blamat-o când s-a măritat cu Marcel Toader (54 de ani) şi au avertizat-o că va păţi precum Gabriela Cristea, care a ajuns să se judece cu afaceristul la tribunal, pentru sume mari de bani. Maria Constantin (31 de ani) s-a făcut că nu aude, însă a avut grijă să-şi asigure viitorul în cazul unei despărţiri, care s-a şi petrecut, de altfel.

În toată această perioadă de doi ani, cât a durat căsnicia, frumoasa artistă şi-a făcut un cont în care şi-a strâns bănuţii din cântări şi din diverse emisiuni televizate, precum ”Ferma Vedetelor” (PRO TV), show la care a participat în 2016. 

Dar economiile au fost sporite şi acum, căci solista e pe val în carieră. ”Maria a vrut să aibă casa ei, dar şi-a dat seama că e cam greu să facă asta, pentru că ea plătea o grămadă de cheltuieli, îi mai dădea şi soţului. Spre exemplu, din banii câştigaţi în «Fermă», Marcel i-a propus să deschidă un magazin cu produse tradiţionale, în Obor. Fata a fost deşteaptă şi i-a spus că nu va face treaba asta şi şi-a pus banii deoparte”, ne-a declarat o sursă din preajma celebrului cuplu.

Acum e pe picioarele sale. În septembrie s-a mutat într-o garsonieră unde plăteşte chirie şi şi-a cumpărat şi o maşină, deoarece cheltuia prea mult pe taxi. Luni, fotoreporterii Click! au surprins-o pe blondina sexy la volanul unui Opel Astra, de culoare roşie, pe care a dat în jur de 6.000 de euro, pentru că a fost luat la mâna a doua.

Aceasta l-a parcat chiar în faţa facultăţii, la Conservator, unde este studentă în primul an, la canto clasic. La ora 12.00, studenta a ieşit de la ore şi a avut o pauză mai lungă, pe care a  petrecut-o la un ceai, cu o colegă de clasă.

După ore, Maria Constantin a plecat către casa în care locuieşte cu chirie şi pe tot traseul a râs şi a vorbit la telefon, semn că a uitat de lucrurile urâte din viaţa ei. Pe 21 noiembrie, cântăreaţa şi Marcel Toader au termen la divorţ.

Mai multe