DJ Harra se dezlănţuie: “F***u-ţi ceapa mă-tii! “ Iată reacţia vedetei şi care e motivul

20 august 2014 21:00   Vedete românești
Ultima actualizare:

DJ Harra s-a arătat foarte indignată după ce mama naturală a fetiţei Luminiţei Anghel o cere pe micuţă înapoi, după ce a părăsit-o în orfelinat, cu ani în urmă.

Totul se întâmplă în urma apariţiei la emisiunea „Trăieşte-ţi vara!” de la PRO TV a mamei naturale a fiicei Luminiţei Anghel. După ce, în urmă cu mai mulţi ani, şi-a lăsat copilul în orfelinat, Angelica Constantin o somează pe cântăreaţă că vrea micuţa înapoi. „Eu decid soarta fetiţei mele, am de gând să îmi iau fetiţa, fiindcă mi-o iubesc. E fetiţa mea şi eu i-o iau Luminiţei!” a spus Angelica Constantin.

Dj Harra s-a declarat extrem de supărată de situaţia fiicei adoptate de către Luminiţa Anghel. Cu o poveste de viaţă oarecum asemănătoare, DJ Harra (31 de ani) s-a dezlănţuit imediat vis-a-vis de acest subiect. Aceasta a postat pe Facebook câteva cuvinte, prin care se declară consternată de faptul că mama naturală vrea să ia fetiţa înapoi, tocmai când aceasta e “gata crescută”:

“Nu vreau să credeţi că promovez violenţa, dar i-aş da o serie de palme jigodiei care e acum la Pro TV şi care şi-a lăsat fetiţa prin orfelinat, iar acum, după ce Luminiţa Anghel a făcut-o mare, o vrea înapoi !!! F***-ţi ceapa mă-tiii, ca să nu zic altfel... de idioată, fără educaţie, creier şi demnitate !!!”, a scris pe Facebook DJ Harra.

DJ Harra, pe numele său real Dana Neacşu, are o poveste greu de crezut. Ea a fost adoptată, după ce mama ei a părăsit-o în spital, la scurtă vreme după ce a adus-o pe lume.

Mai multe