Dj Silviu Andrei, împietrit de durere. Tatăl lui a murit

19 februarie 2016 7:53   Vedete românești
Ultima actualizare:

Silviu Andrei a lipsit de la pupitru joi seara. Dj-ul păcătos este într-o mare suferinţă după ce a aflat că tatăl lui s-a stins din viaţă. Tânărul şi*a înmormântat joi părintele, la Iaşi şi nu a mai ajuns la emisiune.

Silviu Andrei şi-a anunţat prietenii pe pagina de Facebook că tatăl lui a murit, de data aceasta vestea fiind, din păcate, adevărată. Cu ceva timp în urmă, dj-ul mai publicase un astfel de mesaj în care spunea că se află în doliu. Atunci fusese anunţat de mama sa că tatăl lui a murit, însă în cele din urmă totul s-a dovedit a fi o alarmă falsă. Joi, însă, devastat de durere, Silviu şi-a îngropat părintele la Iaşi. 

"Da, după zvonul din urmă cu două săptămâni că ar fi murit, de data asta tatăl meu chiar s-a stins. Astăzi (n.r. joi) l-am înmormântat la Iaşi. Am povestit pe facebook că relaţia noastră a devenit mai solidă în ultimii ani. Probabil vârsta i-a dictat să apeleze la conştiinţă. Îmi pare rău că n-am putut să ne povestim mai multe, dar asa e în viaţă. Nu poţi fi fiul cuiva cu de-a sila. Nu poţi fi tatăl cuiva dacă nu simţi cu adevărat. Eu sunt împăcat. Sper că şi el. Dumnezeu să-l odihnească! Iubiţi-vă părinţii şi aveţi grijă de ei, orice ar fi. Mulţumesc tuturor pentru susţinere", a scris Silviu Andrei pe pagina lui de Facebook.

Silviu Andrei s-a iubit cu Iulia Vântur

Originar din Iaşi, oraşul natal şi al Iuliei Vântur, Silviu Andrei a trăit i frumoasă poveste de dragoste cu prezentatoarea de la Pro Tv. Cu ani în urmă, Dj-ul păcătos a povestit că a cunoscut-o pe vedeta tv, însă a refuzat să dea detalii despre trecutul lor intim. "Eu aveam o emisiune la radio, iar ea era unul dintre numeroşii mei fani. Aşa ne-am întâlnit", a spus DJ-ul pe care îl vedeţi noapte de noapte la "Un show păcătos".

Mai multe