Doamna MasterChef a scăpat de ghinioane: și-a găsit serviciu

15 februarie 2018 14:41   Vedete românești
Ultima actualizare:

În 2013 i s-a îndeplinit cel mai frumos vis. A câştigat concursul MasterChef şi un premiu consistent, de 50.000 €. După aceea însă, Aida Parascan “a plătit” pentru acest succes cu o serie teribilă de ghinioane: s-a despărţit de iubit, şi-a închis cofetăria, i-a luat foc casa, iar în noiembrie 2017 şi-a tăiat un deget cu feliatorul de bucătărie.

Iată că anul a început însă cu vești bune pentru Aida Parascan, care pare că a rupt lanțul ghinioanelor. Marți, 13 februarie, am întâlnit-o la evenimentul organizat de Marina Almășan, “Femei de 10, bărbați de 10”, unde a făcut o demonstrație culinară pentru invitați. Ea ne-a spus că a răsărit soarele pe strada ei. “Sunt foarte fericită că îmi merge din nou bine în plan profesional, pentru că de pe 15 martie voi avea o rublică în cadrul unei emisiuni de la TVR 2. Va dura de zece minute, colaborarea o să fie pentru zece ediții, iar eu o să le arăt oamenilor ce ar trebui să gătească și cât de ușor se fac unele bunătăți. Totodată, în martie o să încep să țin și un workshop culinar, într-o locație, de două ori pe săptămână, unde o să îi învăț pe copii și pe adulți ce trebuie să mănânce și cum se gătește sănătos și corect”, a declarat Aida Parascan pentru Click!

A câştigat «MasterChef» cu peşte, miel şi porc

Seara de 28 mai 2013 a fost una dintre cele mai fericite pentru Aida Parascan, căci buzoianca avea să devină câştigătoarea celui de-al doilea sezon al concursului de gătit MarsterChef, de la PRO TV. La vremea aceea, juriul era format din Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea. Aida a gătit „cel mai bun peşte din concurs“, după cum a apreciat chef Sorin Bontea, la care a adăugat broccoli, camembert, piure de fenicul şi sofran. Pe lângă acest meniu, Aida Parascan a mai preparat miel cu ceapă caramelizată cu oţet balsamic şi muşchi de porc marinat cu ierburi provensale.

Mai multe