Doar trei echipe au mai rămas la Asia Express! Încă doi concurenți au plecat acasă

20 martie 2018 23:28   Vedete românești
Ultima actualizare:

"Asia Express" a ajuns într-o etapă critică! Competiția a ajuns în ultimul stagiu. Cele trei echipe rămase în concurs se pregătesc pentru a trece în ultima țară, în Thailanda, unde le așteaptă noi provocări.

Ultimele probe din Cambodgia i-au supus la grele încercări pe concurenți. Gina Pistol le-a arătat încă de la început că echipa codașă urma să aibă un dragon roșu în cutia neagră, astfel că miza a fost foarte mare. Nervii întinși la maxim, stresul impus de competiție și căldura dogoridoare din acele zile le-au făcut viața grea concurenților, dar Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au reușit să fie din nou echipa fruntașă, dar au avut și responsabilitatea de a nominaliza echipa ce pleacă acasă.

Scorul a fost relativ strâns între primele două echipe, cea a lui Liviu și Andrei și cea formată din Raluk și Ana. În consecință, Lora și Ionuț și Vica și Daniela s-au clasat ultimele, una dintre ele fiind nominalizată să părăsească "Asia Express".

Liviu și Andrei au trudit din greu să obțină o poziție superioară în concurs, au fost dibaci, rapizi și s-au completat bine unul pe celălalt, dar victoria a venit de multe ori cu responsabilitatea de a scoate din concurs pe cineva. De această dată, i-au ales și Lora și Ionuț. Andrei a mărturisit că a ales ca un sportiv, fără resentimente, cu toate că nu a fost deloc ușor, dar Lora și Ghenu s-au dovedit competitori puternici, astfel că logica a înclinat în defavoarea lor.

Mai multe