Doi DJ-i de radio au băgat străinii în sperieţi! O bătrână a scos limba la ei pentru că..

12 august 2014 14:06   Vedete românești
Ultima actualizare:

Sunt colegi la acelaşi pos de radio şi par de nedespărţit şi în afara platoului. Răzvan Popescu şi Flick au ales să-şi petreacă vacanţa împreună.

Trei săptămâni au avut la dispoziţie să huzurească Răzvan Popescu şi Flick, vedetele de la Radio Zu. În prima săptămână amu fost la Praga, a doua au plecat către Malta, iar în cea de-a treia,  la Munchen iar de acolo la Lyon unde au închiriat o maşină şi au umblat prin Grenoble, Lyon, Geneva, la Chamonix langa Mont Blanc.

"De departe cel mai frumos a fost în Malta, o fostă colonie britanică unde încă se circulă pe partea dreapta. E de vizitat. Super ieftin şi avionul, şi cazarea. În perioada iunie -septembrie e doar soare, nu plouă niciodată. E o insula mare cam cât un judeţ din România alcătuită din câteva oraşe. Are de toate: plaje, istorie, distracţie, etc. Noi am avut noroc cu un băcăuan care lucrează acolo şi  care, când a văzut pe facebook că suntem în Malta, s-a oferit să ne fie ghid. Ne-a dus în Laguna Albastra, la Oraşul lui Popeye marinarul, la cetatea Medina (unde s-a filmat serialul  "Game of Thrones"). Foarte frumos a fost şi nordul Franţei, înspre Elveţia. Sunt nişte şosele, oraşe şi peisaje prin Alpi de-ţi vine să nu te mai întorci acasă", ne-a spus Flick.

Simpaticii dj-i au avut parte şi de peripeţii.

"Prin Munchen ne-am urcat în metrou fără bilet şi o băbuță ne-a păcălit că s-au urcat controlorii, noi am coborât repede, s-au închis uşile , iar babuța se strâmba prin geam la noi. Ne păcălise. În Grenoble am găsit maşina zgâriată iar când am dus-o înapoi la centrul de închirieri am parcat-o lângă un gard ca să nu se vadă zgârietura. Am prins o furtuna deasupra Munchenului şi ne-am învârtit o ora iar în avion langa noi era o băbuţă româncă foarte speriată şi evlavioasă. Noi o stresam şi mai tare pentru că vorbeam cât să ne auda cu replici gen:"De ce e preotul ăla în cabina piloţilor?", "Bă, tu ai văzut că nu mai merge motorul din dreapta, etc", ne-a mai povestit Flick, amuzat.

Una peste alta şi-au reîncărcat bateriile pentru că 7 săptămâni îi înlocuiesc pe Buzdugan si Morar, la radio Zu, în plus, au început un nou sezon de "Popescu si Flick", pe ZUTV.

Mai multe