Doinița Oancea i-a cerut iertare Lorei?

20 aprilie 2016 22:27   Vedete românești
Ultima actualizare:

După ce a fost acuzată că i-a spart ”casa” Doiniței Oancea, Lora vorbește deschis despre acest subiect. Cântăreața spune că nu a furat iubitul nimănui, mai mult, a fost sunată și I s-a cerut iertare.

Cântăreața Lora a trecut printr-o perioadă destul de grea, după ce prietena ei, Doinița Oancea, a spus că i-a furat iubitul cu care trebuia să se căsătorească. Ionuț Ghenu îi este managerul artistei de mai mulți ani, însă de câteva luni, cei doi au și o relație amoroasă. Lora a infirmat toate acuzațiile și a lămurit lucurile într-un interviu pentru www.elli.ro.  ”Acum sunt mult mai împăcată cu tot ce mi s-a întâmplat și recunosc că m-a ajutat și faptul că 90% dintre cei care au lovit în mine pe nedrept m-au sunat să-și ceară iertare. De asta-i bine că am tăcut și i-am lăsat să-și dea singuri seama, să tragă singuri concluziile. Am fost la rândul meu „momită” cu mulți bani pentru a spune lucruri, dar mulțumesc Lui Dumnezeu, am avut înțelepciunea să spun „NU”. Gândirea mea, cred eu, funcționează logic:  dacă ești pus în situația de a alege, alege-i mereu pe cei care țin la ține, care îți vor binele și ți-au demonstrat asta cu fapte, nu vorbe.

''Nu ai voie să stai lângă oameni care te rănesc, care au o față pentru lume și o altă pentru ține, care se prefac că-ți sunt prieteni pentru a-și atinge anumite scopuri, nu ai voie să fii „treaptă” nimănui fără să știi că doar asta reprezinți , nu ai voie să stai lângă oameni care se victimizează și manipulează pentru bani, atenție și simpatie. Nu e corect să dai vina pe alții pentru greșelile tale, ce te-au adus în punctul în care, cei pe care îi iubești și care te iubeau, să aleagă alt drum, fără tine. Suntem datori față de cei pe care susținem că-i iubim să le înțelegem suferințele, diferențele și dacă nu putem să-i facem fericiți,  să-i lăsăm liberi. Eu asta am făcut mereu. Consider că asta înseamnă să „nu-ți construiești fericirea pe nefericirea altuia” și important e că lumea să vadă că există și variantă la fel de nedreaptă, în care cineva își construiește nefericirea pe fericirea altuia. De aia o minte deschisă, mai ales în chestiuni ce țin de emoții și sentimente, este poate cea mai mare calitate pe care o poate avea un om”, a spus artista pentru site-ul citat. 

Mai multe