Doiniţa Oancea, la plajă în toate poziţiile! Şi-a lăsat posteriorul la vedere printr-un slip tanga

24 iulie 2017 14:23   Vedete românești
Ultima actualizare:

A avut o vacanţă scurtă, dar a luat tot soarele! Doiniţa Oancea nu s-a dezlipit de pe şezlong în cele câteva zile pe care le-a petrecut la Mamaia. Fotoreporterii Click! au surprins-o weekend-ul trecut în compania unui tânăr misterios cu care s-a întreţinut pe plajă cât timp a stat la o sesiune de bronzat.

Doinita Oancea, care apare în cel de-al doilea sezon al iSerialului “Când mama nu-i acasă”, lansat exclusiv pe antenaplay.ro, în rol de "piţipoancă" s-a aflat zilele acestea în vacanţă pe Litoralul românesc în cu totul alt rol. În viaţa reală, simpatica actriță a atras toate privirile pe plajă ca o adevărată divă. Şi costumul de baie cu animal print a fost de vină, dar în primul rând trupul fără cusur al brunetei.

Doiniţa s-a perpelit pe şezlong în toate poziţiile, iar slipul minuscul le-a oferit domnilor o privelişte incendiară. Într-o scurtă pauză a sesiunii de bronzat, Doiniţa l-a rugat pe tânărul care îi ţinea companie să-i cumpere un cocktail şi ţigări, apoi şi-a reluat cuminte locul la plajă.

“Dacă pentru unii vară înseamnă vacanță și timp liber, pentru mine, vară asta a început cu proiecte noi. Am muncit intens în paralel cu filmările pentru iSerial și la o mini-colecție de rochii de vară, care spre bucuria mea sunt pe gustul multor fete. Deci, vara asta o să fie cu drumuri la materiale, atelier și filmări pentru noul sezon din iSerial”, mărturisea Doinița, care vorbeşte acum la trecut despre vacanţa ei.

Mai multe