Doinița Oancea, sexy fără sutien la 3 grade Celsius

8 decembrie 2015 16:38   Vedete românești
Ultima actualizare:

Doința Oancea face sacrificii în scop nobil. Actriţa a lansat o colecţie de tricouri în care s-a fotografiat pe un frig năprasnic, fără sutien, iar o parte din încasări merg către copiii defavorizaţi.

Cu noul iubit, Doiniţa Oancea (32 de ani) îşi împarte şi timpul, şi afacerile. Recent, actriţa a realizat o şedinţă foto în zone-simbol din Bucureşti, precum Foişorul de Foc, Centrul Vechi şi Ateneul Român, prin care promovează o colecţie de tricouri. A primit o mână de ajutor de la Adrian Călin, bărbatul care îi este alături de ceva timp, dar cu care - oficial - nu are o relaţie de dragoste.

„Nu e iubitul meu, dar ar putea deveni. Ne înţelegem bine, petrecem mult timp împreună datorită acestei colaborări şi avem pasiuni comune”, a declarat Doinţa Oancea pentru Click!.

Şedinţa foto s-a desfăşurat la 3 grade Celsius, iar Doiniţa a simţit frigul din plin pentru că în afară de tricou nu a purtat nimic pe dedesubt. „Pentru că ne pasă, vă facem cunoscut faptul că 10% din încasări vor merge către Christian Hope, o fundaţie tânără, dar puternică, ce se ocupă în exclusivitate de proiecte dedicate copiilor defavorizaţi”, a menţionat actriţa.

Creaţiile Doiniţei Oancea vor putea fi achiziţionate sâmbătă, 12 decembrie, la târgul Pop Up Store, de pe Bulevardul Pache Protopopescu, nr. 86.

Mai multe