Dolăneştii i-au mulţumit tatălui la mormânt pentru moştenire

17 septembrie 2017 19:18   Vedete românești
Ultima actualizare:

S-au luptat opt ani pentru o miză uriaşă: averea de un milion €, lăsată de tatăl lor, Ion Dolănescu. La final de proces, fraţii Dragoş şi Ionuţ Dolănescu au simţit nevoia să-şi ceară iertare la mormântul tatălui, dar şi să-i mulţumească pentru că a avut grijă de ei.

Nici bine nu s-a terminat procesul pentru moştenirea de un milion €, lăsată în urmă de Ion Dolănescu, că fiii artistului încep ­să-şi treacă averea pe numele lor. Din acest motiv, Dragoş Dolănescu (41 de ani), fiul cel mic al regretatului interpret de folclor, care s-a stins la 19 martie 2009, a venit în România din Costa Rica, ţara în care locuieşte, pentru a putea să intre în posesia ave­rii, împărţită de judecători în prima jumătate a lunii iulie.

Dragoş a moştenit casa de la Sinaia, evaluată de experţi la 290.000 € şi mai multe terenuri în Dâmboviţa, Prahova şi Ilfov, iar fratele său mai mare, Ionuţ Dolănescu (45 de ani), a rămas cu vila din str. Caimatei, în buricul Capitalei, evaluată de experţi la numai 400.000 €.

Pe lângă aceasta, Ionuţ a mai moştenit un loc de veci, un au­toturism Dacia şi două certi­fi­cate de proprietate emise de FPP.

Acum, cei doi fraţi sunt liberi să facă ce vor cu averea moştenită de la tatăl lor. Şi, pentru că totul s-a terminat, în sfârşit, băieţii lui Dolănescu au simiţit nevoia să-i ­mulţumească ta­tălui, aşa că s-au dus pe rând la mormântul solistului, la cimitirul Bellu. Ionuţ a fost însoţit de un prieten, a aprins o lumânare şi a pus flori. Dragoş a mers să se reculeagă şi să-i aducă un omagiu tatălui la sfârşitul săptămânii şi şi-a stăpânit lacrimile cu greu.

Astfel, cei doi fraţi erau cât pe ce să dea nas în nas la cavoul părintelui lor şi puţin a lipsit să nu se întâlnească.

Mai multe