Dolly Parton a dat startul unei provocări online. Vedetele din România s-au întrecut în imagini

24 ianuarie 2020 21:56   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vedetele din România țin pasul cu tot ce în trend și la modă pe rețelele de socializare. Astfel că, provocarea inițiată de Dolly Parton pe Instagram le-a făcut pe celebritățile de la noi din țară să posteze fotografii în același stil ca vedetele din America.

Dolly Parton a dat startul unei provocări în social media, iar vedetele din România s-au conformat imediat și și-au prezentat colajele de fotografii în același stil.

La 74 de ani, Dolly Parton a lansat o provocare care a amuzat o lume întreagă, iar vedete din toată lumea au copiat-o și au publicat fotografii pe rețelele de socializare, unde au arătat diferența modului de a fotografia după platforma de socializare unde este publicată imaginea. Astfel că, pe Linkedin, rețea unde sunt prezentate locuri de muncă, dar și CV-uri ale fiecărei persoane, sunt publicate imagini serioase, făcute pentru a prezenta informații despre carieră. Instagram și Facebook sunt două platforme de socializare, pe când Tinder este o platformă de dating.

Vedetele din România, la provocarea Dolly Parton Challenge

Amalia Năstase s-a conformat noului trend din online și a publicat la rândul ei un astfel de colaj, iar urmăritorii ei s-au amuzat copios.

Ramona Păun nu s-a lăsat mai prejos, iar vedeta și-a făcut propriul colaj pentru Instagram și s-a întrecut cu alte vedete în aprecieri.

Emisiunea Asia Express a făcut la rândul ei a răspuns provocării chiar cu poze cu celebritățile noului sezon care, după cum au aflat sursele click va avea premiera pe 16 februarie.

Mai multe