Dorian Popa a fost jefuit în mijlocul nopții! Ce i-au luat hoții

28 februarie 2016 14:11   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dorian Popa (27 de ani) a fost jefuit, sâmbătă noapte (27 februarie). Hoții i-au spart mașina și i-au furat un freewheel. Artistul și-a anunțat fanii pe Facebook despre nefericitul eveniment, dar nu a părut prea supărat, deși un astfel de gadget costă peste 2.000 de lei. Cântărețul s-a amuzat pe seama „tinerilor” care i-au jefuit automobilul și i-a rugat pe internauții să îl anunțe dacă știu ceva despre obiectul furat.

Deși a fost păgubit, artistul nu s-a arătat foarte afectat că a fost jefuit cu o seară înainte. În schimb, Dorian și-a rugat fanii să-l ajute să-și găsească gadget-ul, în caz că hoții îl vor vinde pe internet.

„Bună dimineața dragi prieteni, suntem live de la locul faptei. Am coborât în fugă și ce să vezi...stimați prieteni...acesta este locul faptei. Mașina a fost spartă în mijlocul nopții, de niște tineri dornici să fure un freewheel. Priviți, vă rugăm, paguba zilei. În curând, dacă găsiți de vânzare un freewheel alb zgâriat pe față, vă rog să-mi dați un mesaj pe Facebook, că poate, poate e al meu”, le-a spus Dorian Popa fanilor săi.

Mai multe