Dorian Popa a părăsit competiția «Ultimul Trib» din cauza unei accidentări grave

22 septembrie 2018 9:57   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dorian Popa s-a accidentat foarte grav la genunchi, în cadrul unei probe de la Ultimul Trib și, deși a încercat să-și ajute echipa până în ultimul moment, artistul a fost nevoit să părăsească această competiție.

Dorian Popa a suferit o accidentare gravă în timpul unei probe, așa că a fost nevoit să facă drum întors în România, pentru mai multe investigații medicale. În timp ce se afla într-o probă, lui Dorian Popa i-a sărit piciorul. Cu lacrimi în ochi, solistul și-a luat rămas bun de la coechipieri și de la adversari, iar plecare sa i-a salvat de la eliminare pe cei care se aflau în acest pericol.

Chiar daccă a fost accidentat grav, el a încercat să-și ajute în continuare colegii din cadrul competiției. 

”În primul rând, nu aș vrea să existe cumva ideea că cineva încearcă să simuleze ceva. E foarte rău ce am aflat de la doctor și trebuie să fiu transferat urgent la un spital pentru un RMN. N-aș vrea să mai risc și să pățesc ceva care mă va afecta pe termen lung. Din păcate eu trebuie să plec repede să mă vindec, n-aș pleca niciodată ca un laș, dar dacă aș mai rămâne acum ar fi doar o dovadă de prostie și inconștiență... Mor de ciudă, am plâns toată seară că trebuie să plec, dar nu se mai poate”, a spus Dorian Popa în cadrul ediției în care a fost nevoit să părăsească Ultimul Trib.

El nu a vrut să existe suspiciuni cu privire la plecarea lui din competiție, astfel că, în ediția de vineri, 21 septembrie, Dorian Popa a ținut să le arate telespectatorilor piciorul accidentat.

Mai multe