Dorian Popa, despre copilărie: «E un subiect dureros!»

27 februarie 2016 12:35   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dorian Popa (27 de ani) este unul dintre cei mai râvnit artiști din România. Este multitalentat și are o carieră înfloritoare atât în lumea actoriei, cât și în industria muzicală. Totuși, fanii nu știu prea multe detalii despre viața personală, pe care încearcă să o păstreze departe de ochii presei.

Acum, Dorian Popa a ales să vorbească despre un subiect destul de sensibil în viața lui, copilăria. Invitat la o emisiune difuzată la postul de televiziune Antena Stars, artistul a mărturisit că părinții lui s-au despărțit când era mic. Deși nu a avut o copilărie grea, la un moment dat a rămas doar cu mama lui, cunoscând o perioadă mai dificilă din punct de vedere financiar.

Întrebat dacă tatăl lui i-a ajutat după despărțire, Dorian Popa a răspuns scurt, „Nu”. Artistul a mărturisit că nu este dispus să vorbească despre asta, iar când prezentatoarea TV a sugerat că acesta ar fi un subiect dureros, Dorian a confirmat.

Totuși, ulterior, artistul a declarat că momentele acelea dificile au trecut, în cele din urmă. „Am trecut peste în momentul în care el (tatăl lui, n.r.) nu a mai existat (...). Tata nici nu mai trăiește, deci s-a rezolvat ecuația”, a spus el.

De mama lui s-a atașat foarte mult, și chiar i-a făcut o declarație în cadrul emisiunii. „A făcut tot ce i-a stat în putere să am tot ce-mi doresc și pentru asta o iubesc”, a mai spus el, afirmând că, în prezent, s-a întors roata. Acum, Dorian face tot posibilul pentru a avea grijă de mama lui și pentru a o ajuta financiar.

Mai multe