Dorian Popa i-a luat locul Anisiei Gafton! A debutat ca prezentator tv în scaun cu rotile

25 septembrie 2018 16:14   Vedete românești
Ultima actualizare:

Când o uşă se închide, alta se deschide. Aşa pare că s-a întâmplat în cazul lui Dorian Popa, care după ce a părăsit accidentat grav tribul din Madagascar a primit pe mână un nou job. Artistul este noul coprezentator al lui Dan Capatos, fiind cel care a înlocuit-o pe Anisia Gafton. Cântăreţul va face echipă pe canapea cu Cătălin Bordea şi Vika Jigulina, dj-ul care se află la butoane în locul lui Silviu Andrei.

Dorian Popa şi-a făcut o intrare ca la spital, în platoul de televiziune de la Xtra Night Show,luni seară. Cântăreţul a venit la emisiune în căruciorul cu rotile, după ce s-a accidentat grav la ”Ultimul Trib”. ”Am șase săptămâni de când stau imobilizat în pat!. Voi sunteţi primii care m-aţi scos din casă. Am stat 6 ore în operaţie. A fost o intervenţie foarte grea”, așa şi-a început povestea artistul şi se pare că mai are încă o lună de stat cu piciorul la orizontală. Nu ar fi aceasta o problemă, căci solistul a primit tot spijinul colegilor care i-au oferit un scăunel şi i-au creat toate condiţiile ca să se simtă în largul lui.  

Rănit grav în Madagascar, Dorian Popa a venit cu filmul necenzurat al drumului chinuitor către casă, timp în care a schimbat mai multe avioane şi a călătorit în condiţii speciale. 

Dan Capatos a anunţat de altfel la începutul sezonului că vrea să mărească echipa. Aşadar era doar o chestiune de timp până când pe canapea apărea un nou coprezentator la Xtra Night Show după plecarea Anisiei Gafton

Mai multe