Dorian Popa: «Îl dau în judecată că mi-a furat numele de scenă»

31 iulie 2015 23:30   Vedete românești
Ultima actualizare:

Un nou scandal a izbucnit în lumea muzicală! Zilele trecute, solistul Dorian Popa a descoperit că numele lui e folosit de organizatorii de spectacole ca să atragă fanii la un show din Costineşti. Solistul care cântă de fapt acolo e tot un Dorian, însă Micu pe numele lui de familie, mult mai puţin cunoscut decât musculosul de la PRO TV.

Aflat prin ţară cu autobuzul, la filmările show-ului “SuperTrip” (PRO TV), Dorian Popa (26 de ani) a avut parte de o mare surpriză. A aflat că numele lui apare pe câteva afişe de la mare, spectacole în care va cânta de fapt un alt Dorian. E vorba de protejatul lui Smiley, Dorian Micu (24 de ani), de la HaHaHa Production, cel care în iunie 2014 a făcut furori cu varianta modernă a piesei lui Daniel Iordăchioaie, „Mare albastră”.

După acel succes sezonier, Micu n-a mai ieşit în faţă cu vreun hit. „Fanii mi-au scris şi m-au întrebat dacă voi veni în Costineşti şi eu nu am putut să le dau un răspuns favorabil, pentru că nu aveam nici o treabă acolo. Am văzut afişele şi biletele tipărite şi am înţeles că staţiunea e plină cu astfel de afişe. Voi trimite o notificare prin avocat şi voi lăsa legea să-şi facă treaba. Nu vreau să mă îmbogăţesc de pe urma lor, însă măcar să-şi ceară scuze şi să trimită un comunicat de presă prin care să-şi repare eroarea. Nu e prima oară când se întâmplă acest lucru şi cred că au comis-o cu bună ştiinţă, pentru că şi fotografia de pe afiş seamănă cu cea folosită la promovarea piesei mele «Pe placul tău»", ne-a declarat Dorian Popa, extrem de furios.

Fostul concurent de la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV) mai spune că nu şi-a înregistrat încă numele la OSIM, dar va trebui să o facă. „Se întâmplă prea multe coincidenţe şi mă deranjează acest lucru. Se folosesc de celebritatea câştigată de mine până acum”, ne-a mai zis Dorian.

Cine e Dorian Popa

S-a născut pe 7 august 1988 în Constanţa şi a devenit cunoscut în 2011, cu LaLa Band. A jucat în serialele „Pariu cu viaţa” şi „O nouă viaţă” (2013), după care se lansează solo. Melodia “Lasă-mi cucu-n pace”, pe care o cântă cu Ruby şi cu Moroşanu, a ajuns la 13 milioane de vizualizări pe YouTube.

Cine este Dorian Micu

S-a  născut în Constanţa, pe 18 august 1990. A ajuns la HaHaHa Production, casa de producţie a lui Smiley, unde compune alături de colegii lui. Pe 10 iunie 2014 a lansat piesa “Marea albastră”, care a strâns peste 6 milioane de vizualizări pe YouTube.

Mai multe