Dorian Popa, în chiloţi şi în cârje pe stradă! Toţi i-au spus că e nebun

20 aprilie 2018 11:57   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dorian Popa forţează vara şi a avut o apariţie soc vineri dimineaţă! Artistul a ieşit pe stradă doar în chiloţi, cu muşchii bine lucraţi la sală, la vedere, şi "accesorizat" cu o cârjă. Cântăreţul, care nu avea cum să treacă neobservat, vrea astfel să-şi atragă cât mai mulţi abonaţi pentru canalul lui de youtube şi a pornit o campanie pe cont propriu.

Dorian Popa a confundat sala cu plaja! Vedeta "Asia Express" de la Antena 1 s-a pozat doar într-o pereche de boxeri, spre uimirea trecătorilor. Artistul care a ajuns la 500.000 de abonaţi la canalul lui de youtube este în căutare de noi fani care să-l urmărească, aşa că este dispus la astfel de "sacrificii". El şi-a propus să strângă cât mai mulţi urmăritori şi nu doar pe reţelele de socializare. Ipostaza îndrăzneaţă în care a apărut Dorian Popa i-au făcut pe fani să se împartă în două. Unii l-au felicitat pentru curaj şi i-au admirat corpul lucrat la sala de fitness, în timp ce alţii i-au reproşat că nu este în toate minţile.

"Şi bolnav eşti sexy!", "Ai grijă că răceşti", "Eşti nebun" sunt doar câteva dintre comentariile care l-au făcut pe Dorian să zâmbească.

Chiar dacă este accidentat la piciorul stâng, artistul nu se lasă copleştit de problemele de sănătate şi îşi continuă proiectele. Zilele trecute a mers la Constanţa unde a filmat un nou videoclip.    

Mai multe