Dorian Popa, la un pas să fie muşcat de şarpe la "Sunt celebru, scoate-mă de aici"

17 februarie 2015 21:57   Vedete românești
Ultima actualizare:

Aventură în adevăratul sens al cuvântului în jungla africană de la "Sunt celebru, scoate-mă de aici"! Dorian Popa a fost ales din nou să susţină o probă fulger pentru a le asigura hrana colegilor săi. Cântăreţul a intrat într-un avion prăbuşit în care se aflau şoareci, şerpi şi gândaci.

Dorian Popa a trăit la cote maxime timp de şapte minute, atât cât a durat proba la care a fost ales să participe. Artistul a intrat în epava unui avion în care îşi făcuseră "casă" mai mulţi şoareci, şerpi şi gândaci. Cântăreţul nu s-a pierdut cu firea şi a căutat cele zece stele printre rămăşiţele aparatului de zbor. A fost la un pas să fie muşcat de faţă de un şarpe, dar nu a abandonat proba.

A găsit doar patru stele, care i-au adus tot atâtea porţii de mâncare pentru colegii săi. Murdar din cap până în picioare, artistul s-a întors triumfător în tabăra "Sunt celebru, scoate-mă de aici", unde a fost felicitat de ceilalţi nouă concurenţi.     

"Sunt celebru, scoate-mă de aici!": Vedetele, puse să îndure condiţii austere în jungla africană

Concurenţii de la "Sunt celebru, scoate-mă de aici!" sunt Elena Merişoreanu, Cătălin Moroşanu, Gina Pistol, Ruby, Dorian Popa, Pacha Man, Elena Lasconi, Mihai Trăisariu, Andreea Moldoveanu (casnica de la Masterchef) şi Luminiţa Nicolescu, antrenoarea de fitness a Valentinei Pelinel.

Mai multe