Dorian Popa, mărturisire despre tatăl lui: «În momentul ãla, m-am gãsit în zona ta de probleme de viaţã!»

13 iulie 2018 22:28   Vedete românești
Ultima actualizare:

Marian, un copil talentat de 14 ani din Slatina, care a venit la Next Star cu o poveste de viață tulburătoare, îi va impresiona pânã la lacrimi pe juraţi. Abandonat de mic de mamã, pentru el tatãl sãu a devenit cel mai important om de pe pământ, însã de câteva sãptãmâni acesta a fost nevoit sã plece sã lucreze în strãinãtate, pentru a le asigura un trai mai bun lui Marian şi fratelui sãu.

Dorian Popa a fost tulburat de povestea tristă a băiatului și a mărturisit că a simțit cu exactitate cum se simte deoarece și el a fost părăsit de tată la o vârstă fragedă.

“La o anumitã vârstã, taicã-miu, pe mine, pe frate-miu şi pe maicã-mea ne-a lãsat. În momentul ãla, m-am gãsit în zona ta de probleme de viaţã!", îi va mãrturisi Dorian,care îi va mai spune puştiului: “Cand eşti pe scenã, pe nimeni nu intereseazã ce ţi s-a întâmplat ţie în viaţã!", afirmă Dorian Popa, jurat la Nex Star.

Tânãrul, care spune cã cel mai frumos moment din viaţa lui este cel în care a urcat pe scena “Next Star”, îi va încânta pe juraţi cu o interpretare la darabanã, însã momentul lui îl va determina pe Dorian Popa sã îi facã o dezvãluire emoţionanţã.

Mai multe