Dorian Popa renunţă la burlăcie! Vezi ce planuri are artistul

27 decembrie 2014 10:54   Vedete românești
Ultima actualizare:

I-a dat iubitei inelul de logodnă şi este convins că ea e femeia perfectă! Dorian Popa (26 de ani) vrea să se aşeze la casa lui, alături de cea pe care o iubeşte nespus.

Dorian Popa are admiratoare la tot pasul. O singură femeie i-a furat, însă, inima. Solistul e mai fericit ca niciodată alături de iubita lui, Claudia Iosif (25 de ani), alături de care trăieşte o frumoasă poveste de dragoste de un an şi trei luni. De curând, artistul i-a oferit inelul de logodnă: "I-am dăruit iubitei mele un inel zilele trecute când eram în maşină. Nu este acel inel, dar e unul foarte special pentru că ea este femeia perfectă pentru mine", a mărturisit el, potrivit Ring.

Dorian Popa e pe val, iar numele lui e pe buzele tuturor domnișoarelor. Claudia, însă, frumoasa brunetă, care are un fizic de invidiat, l-a cucerit definitiv pe Dorian: "Ea a reuşit să mă cucerească şi am să o spun sincer, prin aspectul fizic. Mereu am zis că este o dovadă de superficialitate să spui că prima impresie nu contează. M-a atras mult felul în care arată. Înaintând spre o relaţie serioasă, am remarcat că este o femeie inteligentă, muncitoare, fidelă. Sunt fericit şi norocos şi sper să nu se disipe acest sentiment. Am planuri mari! Sper că Dumnezeu mă va ajuta să am o situaţie financiară bună, îmi doresc şi o casă şi o familie. Aşa-i frumos, cred că ăsta e traseul firesc al unui om în viaţă. Sunt mulţi care nu îşi doresc familii, copii, dar eu sunt clasic", a adăugat artistul, potrivit aceleiaşi surse.

Mai multe