Dorian Popa şi-a turnat iaurt în cap şi a mâncat bomboane cu gust de ciorapi

10 aprilie 2017 21:39   Vedete românești
Ultima actualizare:

Artistul Dorian Popa (28 de ani) şi-a găsit o nouă ocupaţie, după ce a încheiat munca pentru noul sezon din „Next Star”, de la Antena 1. Pe Vlogg – ul său (n.r.- cont pe canalul de Youtube ), el se filmează în tot felul de ipostaze amuzante.

De exemplu, actorul a acceptat invitaţia solistei Bibi, de a juca în „Jelly Beans Challenge”, în care a fost nevoit să mănânce bombonele cu gust de ciorapi, muci sau vomă, dar probele nu i s-au părut un capăt de ţară, căci a mai bifat astfel de experienţe şi la concursul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, filmat în 2015, în Africa.

Dar, el a mai participat şi la provocarea „Mănâncă sau poartă”, astfel că şi-a turnat în cap zacuscă, iaurt, mâncare de câini şi de pisici, peşte şi făină. Apoi, în alt episod, cel din 16 martie, Dorian a mâncat 10 fructe exotice mucegăite, pe unele gustându-le în premieră: „Sincer, îmi era dor de experienţa asta, n-am mai întâlnit gusturi ciudate de doi ani de zile”, a spus el pe contul lui. Toate aceste experimente demne de cascadorii râsului le puteţi vedea pe canalul de Youtube al solistului.

Mai multe