Dosarul ''Prostituate de lux'' i-a distrus viața! Simona Trașcă, în depresie

12 februarie 2015 18:59   Vedete românești
Ultima actualizare:

Simona Trașcă nu își mai revine de când a fost chemată la poliție ca martor în dosarul ''Prostituate de lux''. Blonda s-a închis în casă și a refuzat orice comunicare cu cei apropiați.

Joi seara, Simona Trașcă a venit în emisiunea lui Teo Trandafir, și a vorbit despre întreg chinul prin care a trecut după ce a fost audiată la poliție în dosarul prostituție și proxenetism.

''Am decis să ies din casă ieri. Mă închid câte 3-4 zile în casă, nu ies deloc, nu vorbesc u nimeni. Am fost șocată de anumite întâmplări. Lumea nu înțelege, e greu. Eu nici nu înțeleg despre ce e vorba în dosarul ăla. Nu cred că mă vor mai chema. Sunt o persoană foarte sensibilă. Iau antidepresive, din când în când. Am perioade. Nu am putut să stau fără ele când a murit fratele meu, de exemplu. Am fost la un specialist. Am simțit nevoia să mă închid în mine, să stau în casă'',  a dezvăluit Simona Trașcă, la Kanal D.

Simona Trașcă are și un băiat de 17 ani, care este alături de mama lui în momentele dificile: ''Mă cunoaște suficient cât să își dea seama că nu am greșit! Cele mai urâte lucruri din viața mea eu i le-am spus, i le-am recunoscut. Nu i-am ascuns nimic'', a mai adăugat aceasta pentru emisiunea lui Teo Trandafir.

Dosar Prostituate de lux: Simona Trașcă a fost la audieri cu un avocat

Traşcă a fost singura dintre vedete care a venit cu un avocat. La ieşirea din secţie, Simona a spus că a fost totul o eroare. 

"Am fost întrebată dacă cunosc anumite persoane, nu cunosc. Am fost chemată din greşeală. A fost o eroare", declara Traşcă, la ieșirea din sediul Poliției.

Mai multe