Dovada că Adelina Pestrițu și Speak s-au despărțit

25 august 2016 17:01   Vedete românești
Ultima actualizare:

S-au iubit cu pasiune timp de 2 ani și chiar aveau planuri de viitor, însă acum se pare că relația de iubire dintre Adelina Pestrițu și Speak e de domeniul trecutului. În urmă cu aproape o lună, bruneta a fost plecată singură în Maldive, acolo unde a realizat o ședință foto pentru o companie de lenjerie intimă. Speak nu a însoțit-o pe aceasta, în condițiile în care cei doi erau de nedespărțit.

Adelina Pestrițu a ridicat mari semne de întrebare în ceea ce privește relația ei cu Speak. De când s-a întors din Maldive, Adelina apare mai mereu singură în fotografiile pe care le publică pe rețelele de socializare, motiv pentru care fanii au început să-și facă griji.

''Nu vreau să cred că v-ați despărțit! Vă potriviți prea bine și sunteți foarte frumoși împreună, un cuplu exemplar!'', a fost mesajul unei internaut.

Recent, fosta vedetă de la Kanal D a publicat pe Facebook un mesaj sugestiv de dragoste, prin care a lăsat să se înțeleagă că nu se mai iubește cu solistul și că a avut parte de o decepție în dragoste.

''Ce vrei să ne dai de înțeles cu postarea asta, Adelina?'', i-a scris un fan brunetei, în dreptul fotografiei de mai jos.

Mai multe