Dovada că Lidia Buble îl are la degetul mic pe Răzvan Simion

28 ianuarie 2017 14:47   Vedete românești
Ultima actualizare:

Lidia Buble e o norocoasă şi vrea să arate asta celor care mai cred că relaţia ei cu matinalul de la Antena 1 nu este serioasă. Blondina este răsfăţată de Răzvan Simion, iar dovadă stă chiar ultima imagine publicată de artistă pe contul ei de Instagram în care solistei i se serveşte micul dejun la pat.

Nu este pentru prima dată când Răzvan îşi surprinde astfel partenera de viaţă. Lidia Buble a mai declarat în repetate rânduri că de când cei doi locuiesc împreună, vedeta Antena 1 obişnuieşte să-i gătească, iar cel mai frumos este dimineaţa când se trezeşte şi găseşte o gustare în pat. Aşa s-a întâmplat şi de data aceasta când frumoasa artistă s-a lăudat pe pagina ei de socializare că Răzvan i-a pregătit nu doar un mic dejun sănătos, ci şi frumos aranjat în farfurie.

După o lungă perioadă în care și-au ținut secretă iubirea, Lidia și Răzvan și-au asumat relația din toamna lui 2015, când au bifat și primele ieșiri la evenimente mondene, în calitate de iubiţi. De atunci, cei doi s-au răsfăţat în mai multe escapade romantice în locuri exotice.    

Mai multe