Dovada că Orlando Bloom și Katy Perry formează un cuplu

5 martie 2016 20:04   Vedete românești
Ultima actualizare:

De ceva vreme se speculează în presa mondenă internațională că actorul Orlando Bloom (39 de ani) și cântăreața Katy Perry (31 de ani) trăiesc o dragoste ca-n povești. Deși niciunul nu a confirmat zvonul, prima lor vacanță împreună este mai mult decât un semn clar că între ei există mai mult decât o prietenie.

Hawaii a fost destinația aleasă de cei îndrăgostiți. S-au bucurat de soare, de valurile înspumate ale Oceanului Pacific și de peisajul incredibil din insula vulcanică. Katy și Orlando nu au făcut rabat de la gesturile tandre, s-au ținut de mână și s-au privit drăgăstos în ochi, iar fotografii de peste Ocean au fost acolo să ofere lumii dovezile de care era nevoie pentru a confirma relația.

Îmbrăcați lejer și tot timpul zâmbitori, cei doi nu și-au luat ochii unul de la altul pentru toată perioada escapadei romantice. Ba mai mult, au fost și într-o mică excursie în jurul insulei și au profitat de relieful vulcanic, căci Orlando și Katy s-au încumetat să meargă și la escaladat.

Katy Perry a fost căsătorită cu actorul Russell Brand, dar mariajul lor a ținut doar 14 luni (2010-2012). Câteva luni mai târziu, artista s-a afișat cu cântărețul John Mayer. Orlando Bloom a luat-o de soție pe Miranda Kerr, supermodel australian, în același an în care Katy s-a măritat, 2010, dar s-a separat de Miranda în 2013, deși cei doi au un fiu împreună.

Mai multe