Dovada că scandalul de viol dintre Traşcă şi Guţă e fabricat: "O dregem noi"

27 iunie 2014 18:22   Vedete românești
Ultima actualizare:

În scandalul-monstru iscat între el şi Simona Traşcă, Liviu Guţă susţine că nu a fost niciodată un caz de viol şi doar o neînţelegere.

Manelistul a povestit că a fost un scenariu pus la cale de producătorii emisiunii pentru care filmau cei doi la Sighişoara, care au vrut să iasă scandal.

Liviu Guţă a adus o convorbire între Simona şi nevasta lui, Giulia. Blonda a vorbit dimineaţa, imediat după incident, cu nevasta manelistului, de pe telefonul lui Guşă, şi a liniştit-o că nu se va ajunge televiziuni şi Liviu nu va fi acuzat de nimic.

"Îşi dai seama că m-am speriat de dimineaţă. M-am speriat, am luat-o altfel. Nu s-a întâmplat nimic, nu ştiu de ce a avut ieşirea asta. Au făcut caterincă pe aici, el cu băieţii, s-au împins în uşă. Acum mă duc să dau o declaraţie ca să nu se ajungă nicăieri. De dimineaţă eram nervoasă, acum sunt ok. Îmi cer scuze.O dregem noi, stai liniştită, şi la televizor", spune Traşcă în înregistrare.

Manelistul a clarificat că nu a înregistrat intenţionat discuţia: "Nu, am apăsat cu urechea pe Rec (de la "recording" - inregistrare, în engleză). E telefonul spart, nu se mai închide ecranul".

Cu toate că a spus că nu va depune plângere, Traşcă a fost vineri de dimineaţă la Poliţie şi l-a reclamat pe Guţă.

"Am făcut plângere la Poliţie. Nu o să o retrag sub nicio formă. Las poliţia să îşi facă datoria. Mă doare undeva de lume. Am dovezi, poliţia nu vine la mişto, el a recunoscut că a spart uşa, fiecare să îşi asume ce a făcut. M-a agresat, a spart uşa la cameră. Să îşi ceară scuze public şi să recunoască. Nu i-am dat motive să facă asta", a declarat Simona pentru reporterii emisiunii "La Măruţă".

Mai multe