Dovezile că Andreea Marin şi iubitul consul sunt o familie. Iată cum se comportă în public

30 ianuarie 2019 21:57   Vedete românești
Ultima actualizare:

În această primăvară, Andreea Marin (44 de ani) va serba doi ani de relaţie cu iubitul ei, diplomatul de carieră Adrian Brâncoveanu (34 de ani). Se pare că aniversarea e ocazia perfectă pentru ei să se mute împreună. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe divă alături de partenerul ei la cumpărături, într-un magazin cu decoraţiuni pentru casă. Se pare că „Zâna” intenţionează să schimbe mobila după fostul soţ Tuncay Ozturk.

Nimic nu poate sta în calea fericirii „Zânei” care s-a reinventat după fiecare mariaj. În anul 2016 s-a despărţit de Tuncay Ozturk şi la scurt timp şi-a regăsit fericirea în braţele lui Adrian Brâncoveanu, nimeni altul decât consulul României în Libia. Au apărut şi zvonuri cum că tânărul Adrian i-ar fi pus pe deget şi inelul de logodnă, însă Andreea nu a vrut să le confirme, însă iată că gesturile divei din ultima perioadă nu fac decât să confirme că a fost cerută în căsătorie.

Se pare că „Zâna” şi domnu’ consul vor să se mute împreună, iar fotoreporterii Click! i-au surprins pe cei doi porumbei într-una dintre serile trecute, la cumpărături. Ea îmbrăcată casual cu haină de blană şi adidaşi, iar el superelegant cu o pălărie pe cap şi la costum. În zona Dorobanţi, au intrat într-un magazin de lux cu produse pentru casă. Ajutaţi de o angajată, au văzut toate produsele necesare pentru baie şi bucătărie. Andreea e recunoscută pentru faptul că e „cocoşul” în casă şi are ultimul cuvânt. Aşa că, deşi Adrian a însoţit-o, nu prea a fost nevoie de părerea lui. Zâna a gesticulat, a comparat şi a analizat în detaliu fiecare obiect pe care l-a comandat, în timp ce primea informaţii de la reprezentanta magazinului. Celebra brunetă înainte, şi în spatele ei, bineînţeles, şi domnu’ consul cu care a interacţionat de două ori, dar foarte scurt. Probabil ea l-a întrebat dacă îi place, iar el a răspuns scurt, dând din cap „Normal că da!”.

După o oră şi jumătate petrecută în magazin, Andreea a ales tot ce îi era necesar şi probabil că nota de plată a sărit de câteva mii de euro bune. Însă oricât nu e prea mult când trebuie să ştergi trecutul şi să renovezi baia după fostul soţ Tuncay Ozturk. Când a divorţat de Ştefan Bănică jr, Andreea s-a ocupat să renoveze şi să modernizeze interiorul casei din Băneasa înainte de a se muta cu noul soţ. Iată că la trei ani după divorţul de turc, diva renovează din nou! Dar pentru a-l primi pe Brâncoveanu. La plecare, cei doi s-au deplasat cu maşini diferite. Zâna s-a urcat în maşina ei, iar diplomatul în maşina lui.

Mariajul cu Tuncay Ozturk a durat aproape trei ani

Andreea Marin şi medicul fizioterapeut Tuncay Ozturk s-au căsătorit în secret la începutul anului 2013 după o relaţie de doar 9 luni. De-a lungul mariajului de aproape trei ani, au fost un cuplu discret, preferând confortul casei în locul evenimentelor mondene. Din declaraţiile vedetei, Ana Violeta (12 ani), fetiţa ei şi a lui Ştefan Bănică jr, s-a ataşat de Tuncay şi se înţelegeau de minune. „Zâna” a promovat afacerile soţului, însă lanţul de iubire s-a rupt când au apărut suspiciuni de infidelitate. Divorţul lor a fost rapid şi fără declaraţii, după bunul obicei al divei.

Mai multe