Dragă Andreea Marin,

28 octombrie 2009 17:18   Vedete românești
Ultima actualizare:

Eşti căsătorită cu un actor şi cântăreţ de un deosebit ta­­­­­­­­­lent, Ştefan. Cum a fost şi Răduleasca.

Ai doi copii cu el. Cum Răduleasca n-a avut, ea are doar unul. Cu altul. Ai avut un show la TVR cu un format de o popularitate copleşitoare. Ca şi Răduleasca la Antenă.

Organizezi gale caritabile, lucru demn de o bună creştină. Ca şi Răduleasca. Ai deschis o afacere cu hăinuţe pentru copii.

Ca şi Răduleasca. Tabloidele susţin că voi sunteţi rivale de moarte. Eu văd altfel lucrurile: voi sunteţi Yin şi Yang.

Vă completaţi, vă imitaţi, vă împrumutaţi gesturile, fie şi publice: sociale, de business, una de la alta, ca două amoreze.

Căci, există un subiect al iubirii voastre: Ştefan. Al tău, în prezent. Al Răduleascăi în trecut. Practic, nu se mai ştie cine pe cine imită, tu pe ea sau ea pe tine.

Ea pe tine, ori tu pe ea. E o confuzie eternă. Ca oul şi găina. Rămâne treaba istoricilor. Eu doar consemnez, modest grămătic contimporan, că ai şi tu personalitatea ta.

Nu ca Răduleasca. A ta. Ai şi tu zâmbetul tău. Nu ca Răduleasca. Ai dovedit-o la show că eşti calină şi persuasivă. Nu ca Răduleasca.

Eşti lipicioasă, mămoasă, pufoasă la suflet, blândă ca o femeie moldavă clasică.

Nu ca Răduleasca, dură, hotărâtă ca mama lui Ştefan cel Mare, care cu cinism nematern îi poruncea fiului: "Du-te la oştire, pentru Ţară mori!".

Tu ai gropiţe-n obraji. Ea nu are acolo. Mă rog, cine se aseamănă, nu se suportă!

George Stanca

Mai multe