Dragă Dan Bălan,

2 mai 2010 15:36   Vedete românești
Ultima actualizare:

A fost arestat, s-a tot ascuns sub diverse domicilii, iar în 2009, când a fost invitat să ia un premiu la Zürich, elveţienii l-au arestat.

A fost şi la noi, dar cum aici cultul vedetei depăşeşte pe cel al legii, nu a fost arestat. Nesimţiţi, elveţienii, nu?

Iţi spun astea că ştii că după povestea de amor minor din Rm. Vâlcea, cu o fetiţă de 16 ani, nu eşti singur pe lume.

Recapitulând, tu te-ai aprins după o prospătură, pe care ai sedus-o cu multă grijă şi tandreţe şi cu care, finalmente, te-ai culcat; ai penetrat zidul ei încă neatins de mădular de om.

Bref, ai comis o deflorare. Cu acordul ambelor părţi. Numai că ea era minoră, iar blestemata de lege nu permite aşa ceva.

Ba, apropo, nu eşti deloc singular, şi Chaplin a comis ceea ce azi se numeşte popular pedofilie.

Că azi s-au deformat toate, pedofilia neînsemnând numai «el pe ea cu dânsa-ntrânsa », clasic şi ortodox, ci multe alte porcării perverse cu minori.

Eu chiar nu ştiu să mă pronunţ în varianta dacă şi tu aveai tot 16 ani şi o copulai pe tânăra, era sau nu pedofilie? Cine era vinovatul, ea sau tu?

Sincer să fiu, telenovela ta e remarcabilă şi din punct de vedere artistic, romantic, omenesc; eşti o vedetă internaţională care nu are cum să cenzureze visele erotice ale adolescentelor care te adoră, care te aşteaptă ca pe Zburătorul din folclor.

Ştii ce am eu a-ţi reproşa? Diferenţa dintre tine şi Polanski. Acesta, întrebat peste 30 de ani, dacă regretă gestul, a spus sincer: era o fată aşa de frumoasă, de pufoasă şi de sexy, încât şi acum dacă aş fi pus în aceeaşi situaţie, aş fi reacţionat la fel, fără nici o remuşcare.

Ei bine, tu, Dan Bălan, după ce ai revăzut-o la Bucureşti, după ce ai reiubit-o, în acelaşi loc, ai dispărut ca particula de ozon scăpată din balon. Şi, nu e frumos!

Ai tot timpul să-ţi revii, mai ales că ea, Dana de la Vâlcea, nici nu vrea să te ia de bărbat. Asta e, fii doar bărbat!

George Stanca

Mâine, despre Horia Moculescu

Mai multe