Dragă Ludovic Orban,

15 februarie 2017 21:23   Vedete românești
Ultima actualizare:

Aud că vrei să candidezi la scaunul de președinte PNL. Nu e rău. Eu, ca vechi liberal în convingeri post-nouăzeciste, doar pe tine te mai știu p-acolo. Fără Crin…Tăriceanu...

”Mai bine mai târziu decât niciodată”, zici tu. De acord, dar câți ca tine mai sunt pe acest carcalete mirositor, pe acest Babilon politruc? Și, la urma-urmei, care PNL, bre? Un partid fără Tăriceanu, Crin, matale, fără urmă, deci de liberali? Partid vândut cu filodormă, monșer. Abandonat de Stolo ultimul lider… ultimul „om”(sanchi - mascat!) pus de cine lider? Actorul Stolo? Marioneta. Pusă a distruge PNL, ca și PNȚCD… Stolo, Marea Cacealma din dramoletta ”Adio, dragă Stolo!”.

Àdio, bă! Partid plin ca de păduchi cu pedeliștii binomului Coarne de drac. Binomul-furcă Băse-Boc. Care a adus țara unde e acum. În Iad. Că, ce să zic de fantomele cioloșiste emanate de o piață tragică, deturnată criminal de Sistem și dată pe laba unor ”tehnocrați”care se călcau pe grade și funcții... și tot labă, una tristă, a rămas... Apoi, ce e mai nou, PNL? Un partid vaginal, arestat de amazoane. Câtă treabă au avut duduile astea pasagere cu politica? Cât schimbarea lenjeriei la hotel Tanzit… Un partid, cum ziceam: venusian, uterin. Ba, cu turnătoarea Mona, ba cu nevasta lui… amanta lu’ B, ba, metresa lui S, ba țiitoarea… ba polivalenta amoreză, favorita familiei J… toate cu sexu-n frunte. Parcă era Fabrica de chiuretaje și furaje. Or, Partidul Național Uteral!

Au, unde-s Seniorii? Unde, onoarea liberală? Stâlpul reînnoirii, Câmpeanu? Unde, Quintus? Unde, brătienii? Azi marele partid a ajuns Maidan liberal cu flori vestejite, otrăvite și buruieni pedelite... Cu belitori ce-au belit babar biet Boborul. PNL ajuns refugiul distrugătorilor de țară, vizuina pedeliștilor ascunși de judecata nemului naiv care i-a votat de două ori…și nu s-a prins nici acum că-s tot ăia…

Crezi că refaci PNL-ul? Cu atâția recolorați, franjuri și zdrențe? Te vor ei? Ca pe Ultimul Mohican liberal? Îndoi-m-aș! (... și n-am cui. nicidecum băsescului…). Cine să te vrea? ”Liberat” - democrații? Pușcăriabilii-hai Libi!)? Predoiu, om serios, devotat; Boureanu-ins între ape; Blaga -Vameșul Rousseau al PDL; minimul Fluture-molima păsăricilor? Oameni cu experiență. Dar nu liberali! Niciodată, liberali!... în veacul veciilor, Ludovic!!! La ei , PNL-i un ascensor pe care, ajunși sus, vor pune tăblița: ”LIFTU STRICAT ”!

Mai multe