Dragă Luis Lazarus,

5 noiembrie 2009 17:53   Vedete românești
Ultima actualizare:

...sau cum te-o mai chema, că pseudonimul ăsta latinesc cotrastează cu comportamentul tău rasial. Te-am zărit încă de când activai în mişcarea studenţească şi o cam făceai pe naţionalistul.

Apoi, pe culoarele OTV-ului, important, cu morgă, ba chiar, mitocanule, aşteptai să te salut eu primul; dădeai iama prin gagici; erai cordaciul fatal cum ar spune ai tăi; te lăfăiai la ore de vârf; se străvedea că vrei să parvii.

Când cu nopţile tale de "justiţiar", l-am întrebat pe DD "cine e paranoicul ăla cu circul pe post?", iar el mi-a spus, "e, şi el acolo". I-am prezis că ai să-i sari la gât. Şi am avut dreptate.

Ai făcut-o cu un brio de chivuţă: slinos, jegos, păduchios. Bine i-ai făcut, că el te-a defecat. Căci, chiar păreai a fi un oxiur rătăcit în buda lui DD, dădeai rău din codiţă. (Să mă scuze oxiurii că-i compar cu o fiinţă mai neagră).

Se vedea că vrei să parvii, să devii, să iei tot potul, să nimiceşti, să devastezi, ca orice ins cu comportament psihotic. Ai debutat cu un caz , o crimă, în care ai făcut zdrenţe deontologia profesională: te-ai pronunţat cu mult înaintea justiţiei, dacă ştii ce-i aia.

Te-am mai văzut apoi când pluteai ca un avorton dat la Kanal D (tu, trebuia să fii dat de mic la canal!), cum ţipai să vină imediat poliţia la TINE. Ca un soi de Iosif Vissarionovici Hitler.

Caz patologic! Atunci când ţi-a luat poliţia carnetul ai făcut un caz naţional, jignind organele cu organul tău vocal. Aveai o jucărie în mână, OTVul. Sper să fii ţinut departe de o televiziune. Eşti, nu periculos. Criminal. Un domnu' Goe cu un Kalaşnikov pe mână.

George Stanca

Mai citeşte:

Dragă Gheorghe Zamfir...Dragă Cătălin Botezatu...Dragă Anna Lesko...

Mai multe