Draga Olteanu-Matei, în emisiunea unui fost elev

28 iulie 2017 20:32   Vedete românești
Ultima actualizare:

După ce le-a dat viaţă unor personaje celebre, precum Chiriţa, Veta („Nea Marin Miliardar”) sau Varvara („Iarna Bobocilor”), Draga Olteanu Matei (83 de ani) a părăsit Bucureştiul.

Recent, aceasta a acordat un interviu pentru „Pulsul zilei” (TVR 1), emisiune prezentată de Radu Andrei Tudor (28 de ani). Actriţa a slăbit considerabil, însă susţine că se simte bine şi fericită cu viaţa din Piatra Neamţ.

Gazda emisiunii a povestit pentru Click! că îl leagă o prietenie din 2006 de celebra artistă: „Draga Olteanu a fost directoarea televiziunii locale la care am lucrat când eram în liceu. A făcut o şedinţă cu toţi angajaţii, iar la final m-a chemat în biroul ei şi mi-a spus că voi ajunge să lucrez într-un post central. Mi-a urmărit evoluţia şi vorbim adesea la telefon. E o persoană pe care o iubesc mult”.

Dar şi Draga i-a întors laudele: “Radu e un om care îmi e drag din momentul în care l-am cunoscut. E unul dintre oamenii pe care i-am creditat din start. Îmi creşte inima când mă uit la TVR şi îl văd acolo. Am fost sigură de traseul lui profesional”.

Mai multe