Drăghia are în sfârşit bani ca să-şi plătească datoriile

23 decembrie 2015 20:25   Vedete românești
Ultima actualizare:

După 40 de zile şi nopţi de chin, Vladimir Drăghia a fost desemnat, marţi, câştigătorul primului sezon al emisiunii ”Şerifi de România”. Chipeşul actor l-a învins la mustaţă pe marele rival Giani Kiriţă, cu care s-a contrat adesea pe parcursul filmărilor. Celebrul burlac a plecat acasă cu 10.000 de euro în buzunar.

Vladimir Drăghia (29 de ani) pare un bărbat comod, căruia îi place luxul, dar iată că la show-ul difuzat de Antena 1 el a reuşit să dovedească contrariul! Fără să ştie în ce se bagă, căci probele s-au dovedit a fi chinuitoare, actorul a aceptat să participe la emisiunea ”Şerifi de România”, strângând din dinţi când dădea de greu. Miza concursului, adică suma de 10.000 de euro, i-a făcut din start cu ochiul, căci de doi ani  Vladimir era înglodat în datorii, ajungând chiar şi la tribunal, pentru o restanţă de 5.000 de euro, bani pe care trebuie să îi achite proprietarei apartamentului în care a locuit cu chirie.

El a îndurat patruzeci de zile de provocări, de misiuni care mai de care mai solicitante, de aventuri care s-au desfăşurat la mare, la munte, în Deltă sau în cetăţi părăsite.  A dormit sub cerul liber, în condiţii vitrege, acesta fiind de altfel testul suprem de rezistenţă psihică şi fizică, care i-a întins nervii la maximum. La un moment dat, Drăghia a clacat şi, într-o unitate militară din Bucegi, s-a luat la harţă cu Giani Kiriţă pe care l-a făcut ”ţigan”, episod dezvăluit acum câteva luni şi de reporterii Click! Patru vedete s-au duelat marţi seară, la marea finală a primului sezon al emisiunii ”Şerifi de România”: solistele Raluca şi Denisa Tănase - adică trupa Bambi - Drăghia şi fostul fotbalist Giani Kiriţă.

Cum cel mai puternic şi mai descurcăreţ învinge întodeauna, Vladimir a reuşit să ajungă primul la cheia care i-a adus titlul de “şerif”, dar şi cecul de 10.000 de euro. Cel mai important susţinător al lui Drăghia s-a dovedit a fi mama lui, care a venit special de la Galaţi ca să-l îmbrăţişeze şi să-l felicite pentru performanţă. De departe, de victoria lui s-au bucurat şi ceilalţi concurenţi: Rona Hartner, Paula Chirilă, Natalia Mateuţ, Andreea Tonciu, Andrei Duban, Andrei Ştefănescu de la Alb Negru, CRBL, Ionuţ “Pitbull” Atodiresei. Chiar şi Dan Negru, prezentatorul emisiunii,  i-a întins mâna, deşi, pe timpul filmărilor, şi ei s-au mai ciondănit, căci Vladimir este o fire cam orgolioasă.

Dat afară din casă, pentru că a fost rău-platnic

Click! a scris în exclusivitate despre problemele pe care actorul din ”Narcisa sălbatică” le-a avut din cauza unor datorii la chirie. Proprietara apartamentului, Magdalena Tara, l-a dat în judecată în 2012. A câştigat procesul, iar instanţa a stabilit că Drăghia trebuie să plătească datoria şi să plece din apartament. El a părăsit casa abia când executorul a fost la un pas să dea buzna peste el. Anul trecut, datoriile lăsate de actor - chirie, întreţinere şi utilităţi - cu penalităţi cu tot, ajunseseră la circa 5.000 de euro, bani pe care acum are de unde-i achita.

Şi-a încercat norocul și în junglă

Actorul și-a încercat prima dată norocul în februarie 2015, la show-ul “Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV), filmat în jungla africană. Vladimir Drăghia a intrat mai târziu în competiția unde a făcut foamea și s-a topit de căldură, dar a rezistat 11 zile, din cele 21. Și atunci s-a dovedit a fi un bărbat puternic, trecând cu brio peste probele grele, de rezistenţă, îndemânare, dar şi de echilibru. Drăghia a fost campion la înot.

Mai multe