Drăghia e dotat! Toţi colegii din jungla de la "Sunt celebru, scoate-mă de aici " s-au convins de asta

2 martie 2015 22:33   Vedete românești
Ultima actualizare:

Toţi l-au văzut gol puşcă şi au remarcat un singur lucru la "Sunt celebru, scoate-mă de aici"! Vladimir Drăghia este dotat, nu glumă! Actorul şi colegii lui au glumit pe tema asta după ce l-au admirat dezbrăcat într-o fotografie care a ajuns din România în jungla africană.

Toţi concurenţii au participat la o proba cântarului. S-au cântărit pentru a afla cte kilograme au slăbit, dar înainte de a afla răspunsul au fost provocaţi să estimeze ei. Cine s-a apropiat cel mai mult de răspunsul corect a primit un cadou de acasă. Câştigător a fost desemnat Vladimir Drăghia care le-a arătat tuturor darul din ţară.

Sunt celebru, scoate-mă de aici: Moroşanu, impresionat de "dotările" lui Drăghia

A fost uimit când a văzut că a primit o fotografie cu el şi mama sa. "Este foarte frumos ce am prmit, însă aş fi vrut ciocolata", a spus actorul uşor dezamăgit. Şi-a atenţionat colegii, însă, că "mărimea" s-a păstrat. "Dar ce puţulică aveai, boss! Eşti dotat!", a remarcat şi Cătălin Moroşanu stârnind hohote de râs în tabără.

Sunt celebru, scoate-mă de aici : 8 vedete se luptă pentru titlu

Cinci celebrităţi au plecat acasă de la începutul reality-show-ului. Pacha Man, Mihai Trăistariu şi Gabi Jugaru au părăsit concursul la cerere, iar Elena Merişoreanu şi Elena Lasconi au fost eliminate. Luni seară, nu a părăsit nicio vedetă tabăra. În urma votului telespectatorilor, marţi, ultimii doi concurenţi clasaţi vor intra la duel, într-o probă contracronometru, iar unul sigur îşi va face bagajul spre România.  

Mai multe