Drăghia şi-a luat apartament nou cu banii de la «Exatlon»

22 noiembrie 2018 20:17   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nu degeaba a stat o jumătate de an în Republica Dominicană, unde a filmat pentru „Exatlon”, reuşind să şi câştige concursul de la Kanal D. Acum, Vladimir Drăghia s-a angajat la postul turcesc, la emisiunea „FanArena”, şi şi-a mutat familia într-un apartament nou-nouţ din Băneasa. Iată că, deşi a donat premiul de 100.000 de euro, onorariile i-au ajuns să-şi ia o locuinţă superbă.

Se poate spune că a fost anul lui Vladimir Drăghia (32 de ani), având în vedere că a stat 6 luni departe de casă, de femeia iubită şi de copil, pentru a participa la „Exatlon” (Kanal D). A câştigat premiul de 100.000 de euro, l-a donat, iar gestul i s-a întors înzecit. Actorul sportiv s-a lipit de un post de prezentator la emisiunea „FanArena”, de la Kanal D, a fost desemnat de revista „Men’s Health” bărbatul anului, iar mai nou a reuşit să îşi schimbe şi locuinţa. Fotoreporterii Click! au descoperit “cuibuşorul” lui Drăghia, într-un complex rezidenţial din zona Băneasa, aproape de Zoo, unde apartamentele pornesc de la 80.000 de euro şi ajung până la 180.000, în funcţie de suprafaţă şi de finisaje.

A avut probleme în instanţă cât a fost chiriaş

„Am fost desemnat bărbatul anului pentru că am fost la «Exatlon», m-am însurat, am făcut un copil şi acum mi-am luat şi casă. Mă rog, apartament, mă rog, foarte mic, dar nu contează, îl bifăm la casă. N-am avut niciodată planuri, cred că şi asta m-a ajutat în decursul anilor. Trăiesc clipa şi asta e foarte plăcută. Sunt un tată tânăr şi fericit, dar foarte obosit. Mutându-ne în casa asta mică, apartamentul ăsta mic, nu mai am unde să fug de zgomot şi, oriunde s-ar afla Zora în apartament, este foarte aproape de urechile mele. Pentru că este foarte mic, dar este foarte frumos, este chiar lângă parc”, ne-a mărturisit Vladimir Drăghia care în vară s-a însurat pe plajă, la Mamaia, cu Alice Cavaleru. Până să devină proprietar de casă, Drăghia nu a avut experienţe plăcute în rol de chiriaş. În primăvara lui 2012, Magdalena Tara, care i-a închiriat un apartament în Piaţa Victoriei, l-a dat în judecată pe actor pentru a-şi recupera banii datoraţi de acesta. Drăghia nu plătise chiria şi utilităţile de luni de zile. În mai 2013, instanţa i-a dat câştig de cauză proprietarei, fostul “burlac” fiind obligat să elibereze apartamentul şi să-i achite femeii în jur de 5.000 de euro, cât reprezentau datoriile, plus penalităţi, plus cheltuieli de judecată.

Mai multe