Drăghia, veste emoționantă de la iubita sa, despre fetița lor: „E o lună de când a plecat”

26 februarie 2018 16:52   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vladmiir Drăghia a avut parte de cel mai frumos cadou pe care îl putea primi un tânăr părinte. În absența sa, el fiind plecat de o lună în Republica Dominicană, la Exatlon, fiica sa a spus pentru prima dată „tată”.

Vladimir Drăghia, din echipa Faimoșilor, de la Exatlon, și iubita sa, Alice, au fost binecuvântați în vara anului trecut cu o fetiță. Deși are mai puțin de un an, micuța Alaia Zora a spus pentru prima dată „tată”, dar momentul s-a petrecut în absența sportivului, el luptându-se în acerba competiție de la Kanal D.

Chiar dacă el se află la mii de kilometri depărtare de casă, Alice s-a gândit să-i facă o surpriză și i-a trimis prin intermediul rețelelor de socializare un clip video în care fetița a spus primul ei cuvânt:

„Pentru că azi se face o lună de când Vladimir a plecat în Republica Dominicană, profit de accesul meu la contul lui și îi las un cadou aici: primul «tata» al Zorei. Și să știți că m-am gândit mult dacă să postez acest filmuleț atât de drag mie, dar chiar vreau să îl împart cu voi ca să vă mulțumesc pentru că îl susțineți pe Vladimir”, a scris iubita lui Drăghia pe Instagram.

Mai multe