Dragoș Bucur, solidar cu protestatarii. A ieșit și el în stradă, deși e în vacanță

30 ianuarie 2017 23:11   Vedete românești
Ultima actualizare:

90.000 de români au ieșit în stradă duminică seara, 29 ianuarie, împotriva ordonanțelor de urgență care privesc grațierea și modificarea Codurilor Penale. 50.000 au ieșit doar pe străzile din București, pentru a-și face auzite nemulțumirile.

Printre ei ar fi dorit să fie și actorul Dragoș Bucur, dar acesta nu este în țară. A plecat cu Dana Nălbaru, soția sa, și copiii în vacanță, în Portugalia. Chiar și așa, Dragoș a vrut să-și arate solidaritatea față de cei care și-au părăsit căminele calde pentru a ieși pe străzi. Acesta și-a creat propria pancartă și a ținut-o la vedere în Porto, orașul în care se afla.

Protestul solitar a arătat solidaritate, unitate și faptul că orice voce contează. Gestul actorului a fost apreciat pe rețelele sociale, acolo unde el a și publicat fotografia de mai jos. "Nu graţiere! Nu amnistie! Reformă în CNA. Transparenţă decizională în Parlament. Demisia din funcţii publice a persoanelor cercetate penal. Demisia Avocatului Poporului", a scris Dragoș Bucur pe pancarta sa.

Mai multe