Dragoş Dolănescu a depus jurământul ca deputat în Costa Rica: «Îi voi ajuta pe cei săraci»

2 mai 2018 20:33   Vedete românești
Ultima actualizare:

Pentru Dragoş Dolănescu (42 de ani), fiul cel mic al regretatului solist Ion Dolănescu, ziua de 1 Mai va rămâne pentru totdeauna un prilej de sărbătoare. Însoţit de soţie şi de cei trei copii ai săi, acesta a depus marţi jurământul ca deputat, în Costa Rica. Reporterul Click! a asistat, pas cu pas, la emoţionantul moment.

Dragoş nu a moştenit vocea de aur a tatălui său, Ion Dolănescu, artistul care s-a stins din viaţă în urmă cu opt ani, însă îi calcă pe urme pe plan politic.

Dacă regretatul cântăreţ a fost deputat în legislatura 2000-2004, din partea PRM, Dragoş ocupă acum aceeaşi funcţie, însă în Costa Rica, unde a fost ales cu peste 100.000 de voturi.

Pe data de 1 Mai el a depus jurământul, la Parlament, eveniment la care a asistat şi un reporter Click!  Politicianul, născut în România, dar stabilit de peste 15 ani în Costa Rica, s-a prezentat încă de la primele ore ale dimineţii la noul loc de muncă, îmbrăcat la patru ace, în costum negru, avându-i alături pe soţia sa, Melissa,  şi pe cei trei copii,  Maria, Ion şi Darius.

A depus jurământul cu lacrimi în ochi, apoi a asistat cu mândrie la momentul în care un muncitor îi monta, în dreptul fotoliului de deputat,  tăbliţa pe care trona numele lui. După această festivitate, Dragoş ne-a declarat.

”Am avut o zi obositoare în Parlament, dar e o mândrie pentru toţi oamenii care au lucrat pentru mine, că am ajuns aici. O să mă zbat pentru oamenii necăjiţi din Costa Rica, să le fac viaţa mai uşoară, căci şi-au pus toate speranţele în mine, când m-au votat. Sper ca şi românii de acasă să se bucure de reuşita mea, pe plan politic, iar tata, de acolo, din Cer, să fie mulţumit. Familia Dolănescu, care m-a pus adesea la colţ, nu mai poate zice acum că sunt un derbedeu”. 

Mai multe