Dragoş Dolănescu, în ţară după 4 ani. Imagini în premieră

27 octombrie 2015 0:40   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dragoş Dolănescu s-a întors în ţară luni, 26 octombrie. Vizita fiului regretatului Ion Dolănescu este prima după o perioadă de 4 ani şi are drept scop prezenţa la procesul pentru succesiunea averii. Pe 28 octombrie, Ionuţ Dolănescu şi fratele din Costa Rica dau nas în nas după mai bine de 6 ani şi jumătate.

Procesul pentru averea regretatului interpret Ion Dolănescu este motivul pentru care fiul lui, Dragoş (39 de ani) s-a întors în România după o pauză de mai bine de 4 ani. Politician apreciat în Costa Rica, preşedintele Partidului Republican Social Creştin, fratele mai mic al lui Ionuţ (43 de ani) a fost surprins de reporterii Click! pe aeroportul Otopeni luni seară (26 octombrie n.r.).

Imagini exclusive cu sosirea lui Dragoş Dolănescu în ţară

“Îmi era dor de prietenii din România. În plus, nu m-am prezentat în faţa instanţei decât la început. Abia aştept să ajung şi la mormânt la tata, să aprind o lumânare. Este primul lucru pe care îl fac atunci când vin în ţară. Îmi pare bine că am putut să mă eliberez de treburile cu politica din Costa Rica. Mă pregătesc pentru alegerile locale din 7 februarie şi am zis să-mi iau înainte un concediu binemeritat”, declara Dragoş în exclusivitate pentru Click! în urmă cu doar câteva zile, când se pregătea de revenirea în ţară.

Cum s-a împărţit averea lui Dolănescu

După 6 ani de proces, instanţa a împărţit averea lui Dolănescu în felul următor: Ionuţ rămânea cu vila din Caimatei, evaluată la 685.000 de euro şi drepturile de autor, estimate la 70.000 euro, un loc de veci în cimitirul Bellu, un autoturism Dacia Logan şi două certificate de proprietate emise de FPP, iar fiului său mai mic, Dragoş, îi reveneau vila de la Sinaia, evaluată la 180.000 euro, 1/6 din casa şi terenul din Str. Hagi Dina, în valoare de 6.000 €, şi mai multe terenuri în Prahova, Dâmboviţa şi Ilfov.

Judecătorii l-au obligat pe Ionuţ să-i plătească fratelui său o diferenţă de 207.873, plus cheltuielile de judecată şi o parte din drepturile de autor încasate în 2009 şi 2010, în total 243.873 de euro.

Mai multe