Dragoş Dolănescu, "invitat" să-şi ia vitraliile din casa tatălui

26 februarie 2017 21:09   Vedete românești
Ultima actualizare:

Scandalul dintre fraţii Dolănescu pare fără sfârşit. Dragoş Dolănescu şi Ionuţ au intrat în al optulea an de bătaie pe averea tatălui lor. După ce Dragoş i-a reproşat fratelui mai mare că a distrus vila lui Ion Dolănescu, unchiul Titi sare să-l apere pe Ionuţ.

Dragoş Dolănescu (40 de ani) este supărat pe fratele mai mare, Ionuţ, care ieri a împlinit 45 de ani, dar şi pe unchiul lor, Constantin Nicolae, zis Titi. “Ionuţ a mai păstrat doar vitraliile dintre operele de artă care se mai găseau în vila tatălui nostru”, acuza Dragoş săptămâna trecută tot prin intermediul ziarului nostru.

Replica nu a întârziat să apară: ”Unchiul Titi mi-a transmis să vin să iau vitraliile, doar ele au mai rămas dintre toate operele de artă din casa lui tata”, ne-a spus Dragoş, extrem de supărat.

Ionuţ Dolănescu, care s-a mutat de doi ani şi jumătate în casa din Str. Caimatei, a renunţat la tavanul de lemn masiv şi la sobele considerate operă de artă, în ciuda valorii lor de aproximativ 20.000 de euro. 

“Avocata şi expertul mi-au transmis mesajul de la unchiul Titi, care nu mai are pic de ruşine, ca şi fratele meu, care a distrus casa tatălui nostru, doar ca să fie evaluată la mai puţini bani”, ne-a mai mărturisit Dragoş. Ionuţ şi Dragoş au o nouă întâlnire la proces luna viitoare. 

Mai multe