Dragoș Dolănescu: «Mi-am închis copiii în casă și ne rugăm»

23 martie 2020 21:30   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nici Costa Rica, țară în care Dragoș Dolănescu (44 de ani) locuiește de mai bine de 20 de ani, nu a fost ocolită de temutul virus, înregistrându-se deja două decese.

Dragoș ne-a povestit despre situația de acolo: "Prima persoană care a murit din cauza coronavirusului a fost un bărbat în vârstă de 89 de ani, fost medic pediatru. Sunt și foarte mulți bolnavi, 134, așa că mă tem pentru viața familiei mele. Mi-am închis fiica și cei doi băieți în casă, seara ne rugăm să trecem peste acest necaz".

În calitate de deputat în Parlamentul din Costa Rica, Dragoș muncește enorm, pentru a veni în sprijinul populației: "Eu și colegii mei muncim câte 12 ore pe zi, pentru a pregăti un pachet de legi care să vină în ajutorul celor care locuiesc în Costa Rica. S-au închis multe locuri de muncă, nu mai are nimeni voie pe străzi, oamenii de ordine au alungat turiștii de pe plajă", a mai adăugat el, pentru Click! Acum, la greu, Dragoș îi transmite un mesaj de suflet fratelui său, Ionuț, cu care s-a luptat opt ani pe moștenirea de un milion de euro a lui Ion Dolănescu, regretatul lor tată: "Să ai grijă de copii și de soție, să auzim de bine!". 

Mai multe