Dragoș Dolănescu, pe cai mari în Costa Rica. Ce funcţie a primit într-o importantă organizaţie politică

8 februarie 2021 20:08   Vedete românești
Ultima actualizare:

Numele regretatului artist se aude în toată lumea. Fiul mai mic al lui Ion Dolănescu, Dragoș (45 ani), care e deputat în Costa Rica, a fost ales secretarul general al unei organizații politice importante din America Latină.

”Congresmanul Dragoș Dolănescu a fost ales secretar al Frontului Latino-American pentru Libertate”, scrie și publicația ”El Mundo”. ”Este o onoare pentru mine să fiu desemnat primul secretar general și este totodată și o mare responsabilitate pentru întregul continent american”, a declarat pentru Click! Dragoș Dolănescu.

Este pentru prima dată când un român deține o funcție atât de importantă într-o țară străină. Fiul cel mic al lui Dolănescu a explicat că „frontul va lupta împotriva amenințării reprezentate de regimurile totalitare din regiune și va ajuta țara noastră (Costa Rica – n.r.) să fie un reper pentru libertate, așa cum a fost înainte ca PAC să ajungă la putere”.

“Această organizație devine necesară în fața amenințării reprezentate de regimuri precum Cuba, Venezuela și Nicaragua”, a mai spus Dragoș.

Fiul cel mic al lui Dolănescu este deputat din 2018 în Costa Rica. 

Mai multe